ATS ‐ Kansas DLC (Ana Konu)

Arkadaşlar harita dlc’si hakkında konuşacam her harita dlc’si oyuna yük bindiriyor oyun motorunda kasma donma var kansas dlc videosunu izledim bu sorunu çözmeleri gerek yoksa bu gidişle tüm oyun sisteminde çalışmayacak sistem yükseltme yapsanda farketmeyecek gibi harita yükleme metodu
değişmek zorunda yoksa tüm oyun sistemini zorlar harita dlc’leri…

Kansas dlc’si videolarına baktım şehir içine girerken bazı alanlarda donma oluyor arkadaşlar…

yine dağlık alanlar yok sanırım düz yollar?

Kansas için “Kansas is flatter than a pancake” diye bir söylem vardır, yani dağın esamesini bile aramak doğru olmaz

2 Beğeni

Anakara ABD’nin coğrafi açıdan ortasında yer alan eyalet genel olarak düzdür ve ovalardan oluşur.

2 Beğeni

E dağlık DLC ler hangileri olacak? ona göre bekleyelim bizde. Açıkçası ATS kamyonları Dağlık yollara iyi gidiyor. O motorun bağırması sürüşü vs. vs.

2 Beğeni

Bundan sonra Apalaş Dağlarına kadar dağ yok, Apalaşlar da aşağıdaki haritada da belli olan Amerika’nın doğusundaki sıradağlar. Yakın zamanda görebileceğimiz Rocky Dağlarındaki gibi olmasa da dağlık yollar Interstate 49’un Missouri - Arkansas arasındaki kısmı ve bunun çevresindeki iki şeritli yollar. Bundan bile az olsa da en azından biraz dağlık olan Missouri’deki Interstate 44 var ancak bundan sonra çıkacak DLC’lerde bunlar dışında dağlık bir yol yok. Apalaş dağlarının olduğu Tennessee - North Carolina’nın arası gibi yerlere ise anca ATS haritası Atlantik Okyanusu’na varınca ulaşabileceğiz. Bunların hemen üstünde kuzeybatıda Virginia’lar ve Pensilvanya’da da güzel dağlık yollar var ancak bunlar da Atlantik kıyısında. SCS’nin ilk güneydeki eyaletleri yaptığı düşünülürse bu eyaletler ATS için ABD’de çıkan son eyaletler olacaktır.

5 Beğeni

https://maps.app.goo.gl/YmniNeoP9cCSgQj39

Google mapstan daha detaylı bakabilirsiniz. Arazi görünümünü açtığınızda kabartmalı olan yerler dağlık bölgelerdir. Ayrıca beyaz renkli bölgeler deniz seviyesine göre yüksek rakımlı yerlerdir.

1 Beğeni
3 Beğeni

Hafta sonu hiç girip oynayamadım. Akşam acil bir iş çıkmazsa Kansas’ı keşfedip ve son olayları konuşuruz.

2 Beğeni

Yemekten sonra Kansas’ın gündendi tarlalarındayız. :smiley:

1 Beğeni

6.05 dolardan çıktı

1 Beğeni

Bundle çıkmayacak mı acaba

paket bekliyom çıkarsa güzel olur

Arama bölgesine GREAT PLAINS CALLING! yazınca çıkıyor. Fiyatı 5.14$'a düşüyor eğer diğer DLC’ler varsa

1 Beğeni

5.14 dolara düsüyo paketle

1 Beğeni

2 DLC’yi almak yerine daha farklı bir oyun almak mantıklı olur.

bundle ile 148 tl :smiley: eski kurdan daha ucuza çıktı :smiley: Şu scsnin sırf mena muhabbetinden dolayı her çıkardığı içerik alınır. Malum bu zamanda doğru dürüst bir firma bulunmuyor maalesef… Steam MENA getirdi ama çoğu oyun firması geçmedi halen MENA ya…

oklahoma dlcsini bile 180tlye almıştım

15,93 $ bundle de toplam 4 dlc var

15,93 x 28,86 = 459,7398 tl yeni fiyatlamaya

180 x 4 = 720 tl eski fiyatlamaya göre ( % 15 indirim düşülecek )

4 gündür şehir dışındaydım gelişmelerden uzak kaldım. hiç alıp oynayan olmadı mı izlenimlerini paylaşacak olan var mı? evet amerikanın belki en düz eyaleti, az çok nasıl bir doğaya sahip olduğunu da biliyoruz ancak hissiyatı nasıl? parasını hak ediyor mu? yaklaşık 9 ay sonra ats’ye dlc almak istiyorum.

1 Beğeni