Tarih belli mi oluyor?
Evet video sonunda çıkış tarihi açıklanacak
1.49 o zamana yetişir herhal.
ağaçlar ve bitkiler çok göze batıyor çok yapay duruyor
doğru çok yapay durmuş scs nin artık 2024 e bizi heyecanlandıracak özellikler duyurması lazım hatta duyurması da yetmez bizzat icraat a geçtiğini görmemiz lazım.
tamam dlclerin kaliteleri güzelde ee doyduk yani birazda simulasyon
Arkadaşlar geçen hafta kansas dlc’si çıkış tarihi bu hafta açıklanır dedim açıklandı tahminim tutmuş
Güzel kardeşim dalga geçmenin bir anlamı yok? Güzel iyi bir şey söylemiş bunda ne var?
şaka olsun diye yazdım sorun olacagını zannetmemiştim gönderimizi geri alırız sıkıntı yok
kansas kaç dolar olur sizce tl olarak 180 tl olurmu ?
Önce sorman gereken acaba o zaman Dolar ne kadar olur acaba?
30 una az var
ats de 4 5 tane eksik harita dlclerim vardı hepsinin indirimli hesabını yaptım 720 tl civarı tuttu artık bu oyunu da zeytin gibi kavanoza koymanın vakti gelmiş
en son hafta ortası indirimiyle paket halinde almıştım tüm harita dlc’lerini. defteri onunla kapattık bundan sonra hayal bize ancak. steam itemlerini satarak belki alabilirim.
ustam neredeyse hiçbir dlc yokmuş sende de keşke tamamlayabilseydin yaz indirimlerinde falan.
Kansas için early access çıkmış youtube çamıyasına gelir.
Yarın yapabilirim
‘‘This is why we have introduced the ability to take a rest stop and even refill your fuel tanks during longer routes on a Special Transport contract.’’ Bu iyiymiş.