ATS ‐ Kansas DLC (Ana Konu)

DLC’yi anlatalım: Kansas şu demek. New Mexico ile hissedilmeyen, o engin düzlükler ve sağı solu devasa çiftlik ve tarım alanlarıyla dolu Kansas City - Denver yoluna çıkıldığında, yavaş yavaş hissedilen o muhteşem Rocky’lerin büyüsü tarifsiz. Burlingtona varınca bu his derinleşiyor. Daha önce New Mexico ile Coloradoya hafif hafif bir çıkış vardı. Kansas ile de yavaş yavaş gelen Rocky’leri tırmanmanın verdiği duygu çok hoş. diğer taraftan Amerikanın en harika üç yolundan biri US-83 burdan geçiyor. tarihsel savaşların mücadelelerin geçtiği yol. taa Kadanaya kadar giden Great Plane’nin bir parçası bu yol. ATS’yi bütün olarak görmek gerekiyor. gün gelecek Nevada yenilendiğinde, US-50 nin de yenilenmesiyle bu yollar çok kıymetlenecek. ki US-50 Emporia yakınında geçiyor bakarsanız mesela. Bütünsel bakıldığında ATS, koskoca bir ailedir.

3 Beğeni

Gerçek anlamda Kansas’dan ne beklenirse bu DLC de onu veriyor: Engin ve hiç bitmeyen sağlı sollu tarlalar, düzlükler; arada sırada çıkan tepeler… Eğer Colorado DLC’sine sahipsen, ki sahipsindir eğer Kansas almayı düşünüyorsan, Denver’ın doğusundaki alanın 650 kilometre uzatılmış olduğunu düşün. Her ne kadar oyunda hala en güzel bulduğum yol I-70’in Rocky Dağlarını geçerkenki kısmı olsa da Amerika’yı Amerika yapan belki de en önemli şey Mississippi nehrinin sağında ve solundaki düz eyaletler. Kansas da bu puzzle’ın 20 parçasından biri denebilir. Şahsen Denver’den Kansas City’e geldiğimde keşke bu yol böyle 100 - 200 kilometre daha devam etse dedim o kadar huzura kavuştum. Tabii dümdüz alan beni sıkıyor abi diyen artık bitsin yaw der Kansas eyaletindeki yaklaşık 35 gerçek hayat kilometresi süren düzlüklerden sonra ama ben seviyorum.

2020’de harita hala eski olan Kaliforniya - Nevada - ve gene eski sayılabilecek Arizona - New Mexico dörtlüsü dışındaki eyaletlerin sayıca azlığı ve hepsinin bir çizgi oluşturması yüzünden çok dar hissettiriyordu ama artık hissettirdiği genişlik özellikle ETS 2’de Polonya vb. ülkelerin çok düşük kalite olmasından dolayı ETS 2 ile eşit veya daha fazla denebilir. Sonuçta Seattle’dan Kansas City veya Great Falls, Montana’dan Corpus Christi 2500 kilometreden fazla yol. Harita büyüdükçe de Amerika, Avrupa gibi yok sağı deniz solu deniz ortası deniz değil de dikdörtgenimsi olduğu için böyle bir sürü 2000-3000 kilometrelik seyahat opsiyonu olacak. Yani önemli olan Kansas nasıl değil de bu DLC’lerin teker teker gelmesi ile ATS deneyiminin zamanla gelişmesi. DLC de güzel yani sarıyor gene de Texas hala en iyisi tabii lol

Bu arada Las Vegas - Kansas City seferini herkese öneririm

1 Beğeni

@TurkTrucker54 @Meciran_ECG bilgiler için çok teşekkür ederim.

@Meciran_ECG evet colorado dlc’si var. söz konusu rocky dağlarıysa ben kesin varım. :sweat_smile:

yorumlarınızdan sonra direkt aldım. 9 dolarlık bakiyem 3 dolara düştü :joy: ama senede sadece 3 kere SCS’ye para kazandırmayı ve eninde sonunda bütün DLC’leri almadan oyunun keyfinin çıkmayacağını göz önünde bulundurursak ben de değeceğine inandım kesinlikle.

2 Beğeni

bundle almışsındır umarım biraz daha ucuza geliyor

great plains bundle’dan bahsediyorsan bende texas ve oklahoma olmadığından 16 dolar fiyat çıkıyordu. ikisini yılbaşı indirimlerinde bundle halinde aynı paketten satın alabilirim. sadece kansas için bir bundle varsa da göremedim. muhtemelen yoktur.

bende de yok dostum kararsız kaldım
Northwest Bundle 6,71
Great Plains Calling! Bundle 15,93 olunca TL ye çevirince Nordwest alınca başka bir bundle çıkıyor mu bilmiyorum, çıkıyorsa eğer buna benzer bir şey 13,42 yapıyor Great dan daha ucuza geliyor