ATS&ETS2 BUG Paylaşım

Omak yakınlarındaki bu firmanın girişinde görünmeyen bir engele çarptım ilerleyemiyorum

1 Beğeni

araç içi ve araç dışından bakıldığında bariz belli oluyor bu sorun sadece bende mi var yoksa genel bir problem mi? aşırı derecede oyun zevkini bozuyor açıkçası…

4 Beğeni

Bu olay epeyden beri var bende farkına varmıştım

2 Beğeni

düzeltmiyorlar bir türlü ve oyunu oynayasım gelmiyor bundan dolayı

2 Beğeni

Bu olay resmen benide oyundan soğutuyor şimdi sildim yeni profil açıcam acaba daha önce kullandığım grafik modundanmıdır dedim ama oyun kaynaklı heralde.

1 Beğeni

Sisl bey olaya bir el atsaya keşke.:blush:

Oyunun gazı kaçtı bir şeylerin gelmesini çok beklemek artık sıkıcı oluyor, getirecekleri haritalarında gazını kaçırdılar, spoiler vermekten millet bıktı zaten, çok boş yapmaya başladılar artık, ekip büyüyor diyorlar bir şeylerin gelme süresi her yıl geçikiyor tuhaf olanda bu zaten, 10 yıldır bu oyunu yapıyorlar senede 2 harita çıkaramıyorlar, halen yıllar önce gelen fmod halen sesleri oturtamadılar kabin içinde araç süremez olduk sorunlar devam ediyor, aydınlatma yansıma ışık sorunları devam ediyor bir şeyler getiriyorlar iyi hoş ama eksik geliyor gelen şeyde eksik olunca hevesi kaçıyor insanın sonra düzeltilse bile heves zaten kaçtı düzelse ne olacak ekip büyüyor ama icraat benim gözümde 5 sene önce nasıl çalışılıyorsa şimdide aynı gözümde bu kadar basit şeyleri çok geç getirmelerini felan saymıyorum artık !

6 Beğeni

Söylediklerinin her kelimesine katılmakla kalmayıp altına imzamı atarım. Böyle konuştuğumuz zaman dedikleri yok ücretsizmiş yok para kazandırmıyormuş yok gerek yokmuş gibi gibi tonlarca bahaneler duyuyoruz. Hiç yapılmamasından sa ücretli yapılmasını tam yapılmasını tercih ederdim. Ama ne yazık ki bu politikayla bu kafayla bu bahanelerle bi sittin sene daha bekleriz. Ömrümüz yeterse.

1 Beğeni

Konu ile ilgili olarak yukarıdaki problemi scs forum da dilegetirip,bug bölümünde konu açabilecek arakadaşlar var ise lütfen paylaşsın.

Oregon Portland yakınlarında 5 numaralı otobanda önümde seyreden kamyonun bir anda görünmeyen bir çukura saplanıp trafiği kilitlemesi :smiley:

3 Beğeni