American Truck Simulator - Wyoming DLC [Ana Konu]

adamlar leveli gitgide arttırıyo usta valla helal olsun. new yorka gelene kadar çok gerçkeçi bir görüntü elde edecez böyle giderse haritalar.

2 Beğeni

Dostum senin derdin ne anlamadim sürekli aynı şeyi yazıyorsun aralıklarla, californiya reskin başladı zaten? Ne yani adamlar dlc yapmayı bırakıp eski yerleri mi yenilesin? Komik olmayalım lütfen, scs de senden benden iyi biliyor ne yapacağını merak etme hersey tak diye gelmiyor zamanla gelişiyor hersey, yok kayalar yenilesin yok o yol eklensin bunlar küçük şeyler ileride olur ama yok dlc yapmak yerine eskileri yenileyin fln boş muhabbet bunlar, sürekli aynı şeyi yazıyorsun benim gibi bir kaç arkadaşın da gözüme takılmıştır eminim artık rahatsız edici duruma geliyor sürekli kayalar yenilesin muhabbetinden gına geldi dostum spam atmak gibi oluyor inşallah demek istediğimi anlatabilmisimdir iyi akşamlar

8 Beğeni

Bende miami new york taraflarını çok merak ediyorum ya daha çok var ama :pensive::slightly_smiling_face:

3 Beğeni

(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)

1 Beğeni

Konu dışına sapmayalım kardeşim gözünü seveyim forumu kirlettin zaten yeterli artık

Arkadaslar yazilan yorumlardan rahatsizsaniz bunu kendi aranizda tartisarak degil yoneticilere bildirerek cozmelisiniz. busekilde konu icerisinde tartisma yorumlari bulunmayip konu dagilmayacaktir. herkes forum kurallarina ve yorum yaptigi konuyu dagitmayacak sekilde saygi ve seviyeli davransin lutfen.
isim belirtmiyorum herkes uzerine alinabilir :slight_smile:

5 Beğeni

Ben üzerime hiçç alınmıyorum😉

1 Beğeni

1.41’in açık betası da gelip bittikten sonra bu da yavaştan gelir gibi artık.

1 Beğeni

Eğer wyoming 1.41 de gelecekse 1 aydan fazla var demek :pensive: inşallah yakın zamanda gelir dicemde bu sefer 1.40 a çıkması gerekiyor iyice karmaşa olur o yüzden büyük ihtimal 1.41 de gelicek :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bence Haziran’da çıkması iyidir Temmuz ayı olursa daha çok bekleriz. Benim beklentim hep Haziran sonuydu. :slight_smile:

2 Beğeni

Temmuz daha iyi olur bence, Haziran’da yüksek ihtimal DAF XG+1.41 gelicek ETS2’ye Haziran sonu her iki oyuna 1.41 tam sürüm yayınlanır sonrada Temmuz başı Wyoming çıkar :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Arkadaşlar wyoming dlc’si gelsin Utah genişleme paketi yapıcam yeni rotalar olacak ut-95 ve ut-24 rotalı yollar olacak güney genişlemesi zaten bir sürü kaya paketi var doğal manzara kısmı için yarısını ben çizecem modelleme için
seneye bilgisayarımı yenileyicem ondan geç başlarım projeye arkadaşlar da katılabilir destek vermek isteyen wyoming geldiğinde bir sürü materyal gelecek zaten çeşitli olacak Google earth pro’dan yararlanırım 3d model çizim gibi projem daha büyük olacak…

Haziran sonunda betanın bitip tam sürüm çıkacağını hiç sanmıyorum :slightly_smiling_face: daha açık beta bile değil ki ets de daha yok beta :slightly_smiling_face: haziran basında başlasa açık beta temmuzun ortasında tam sürüm gelir sisl yayında 1 aydan daha uzun sürebilir beta tarzı birşeyler demişti ondan beklentimizi uzak tarih tutalım ne olur ne olmaz

3 Beğeni

1.41 için Sisl multi özelliğinin iberia etkiliğine yetişmeyeceğini söylemişti sanki oda Temmuz başı gibi bitiyordu sanırım

5 Beğeni

Oyy yine harika yollar var… :heart_eyes:

Taş tünelleri çok seviyorum. Tekrardan heyecan yarattı bu fotoğraflar.

10 Beğeni

Gelsede convoy yapsak :blush:

1 Beğeni

bu sefer iş başka :smiley: convoy’da keşfedicez hatta muhtemelen ilk video belki de öyle olacak???

8 Beğeni

Nerde kaldın Wyoming…

Convoy mpnin azizliğine uğradı…

2 Beğeni