American Truck Simulator - Wyoming DLC [Ana Konu]

4 Beğeni
3 Beğeni

biz artık rusya blogu bekliyoruz wyoming atıyorlar :frowning:

Şu trenleri de biraz uzatsınlar bari gerçekçi olsun, her seferinde trigger yiyip önümüz kesiliyor bari uzun gerçekçi bir yük treni geçsin. Vagon sayısı da performansı mı düşürüyor yoksa :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Wyoming kapak fotoğrafı “THE NEXT WESTERN STAR TRUCKS 49X” ws1zN5Ql

19 Beğeni

Yanlış görmediysem dorseleri vagonlara koymuşlar, rola benzeri sistem ABD’de de var mı bilmiyorum. ATScilere vagonlar biz ETS2cilere yine tren rayları :smile:

elalem yakışıklı tır görsün
western star bee
saman da çok yakışmış dedemin kamyona saman yüklediği yıllar geldi aklıma

7 Beğeni

Yalnız çok iyi kapak fotoğrafı :smiley: Şimdiye kadar ki en beğendiğim kapak fotoğrafı olabilir.

tahmini haziran gibi çıkar değil mi? unuttum ats nin dlc çıkış tarihlerini :slightly_smiling_face:

The Highway to Heaven (Cennete giden otoyol) diye biliniyormuş. 80 Numaralı Otoyol.
Çok geniş bir kanyona dümdüz yolu çekmişler umarım ATS de böyle bir manzara görürüz .

Bu da Maps teki görüntüsü.

5 Beğeni

Haziran - Temmuz
Washington ve Idaho bu tarihlerde çıkmıştı.

2 Beğeni

Evanston - Rock Springs’i birbirine bağlayan tek yol, attığım fotoğrafta çizmiştim.

oyun motorunun renderladığı bölge kısırılığı sebebiyle bu pek de mümkün değil…benzetilir ortam ama bu şekilde yolu görmek imkansız gibi

1 Beğeni
1 Beğeni

Madenlerrr

2 Beğeni

Şu Kuzey California için bir blog gelseydi keşke daha çok merak ediyorum.

Yalnız blog da 1:1’e yakın bir dönüm arazisine teslimat yapacağımızı yazmışlar :open_mouth:

11 Beğeni

güzel scs yeni teknikler deniyo her güncellemede. yalnız bunları diğer haritalarda da görmek için çok bekleyecez gibi.

doğayı severiz

9 Beğeni

Şu ATS’ye hayranım yaa… :smiling_face_with_three_hearts: :smiley:

15 Beğeni