İkinci bölüm; Boeing uçak fabrikası
tabii video kapağı için girilmeyen yere indirdim…
Şimdi gel de Nevada, California’da sür. Muhteşem olmuş.
Coupeville iskelesinden Port Townsend’e demir aldık. Everett’ten hurda metalleri Port Angeles’taki parçalama tesisine ilk kez gelen feribotla götürüyoruz.
Bu nasıl şehir?
Aberdeen’e US 101 sahil yolu üzerinden gittik ve bizi bir sürü açılabilir köprü karşıladı! American Truck Simulator’ın Washington DLC videoları devam edecek.
Eline sağlık Hasan, birazdan izlemeye koyulacağım. Pek umudum yok ama umarım ETS2 kadar ilgi görür, epey uğraşılmışa benziyor.
İşte o köprü!
Washington eyaletinin Everett şehrinde yer alan steamboat slough swing bridge yani vapur gibi dönebilen açılabilir köprünün üzerinden geçiyor ve Bellingham yolunu tutuyoruz.
Orman yolu
Bunun devamı ayrı videoda rampa aşağı iniyordum dağlardan en sonunda bir çiftliğe attım kendimi
Yeni gelen ağır yükü de taşı!![]()
şu an bizde yok iş çıkmıyor belki de dosyalarda gelmiştir ama hiç çıkmadı zaten onu değil genel olarak hepsini tekrar taşımak istiyorum akşam bakıcaz artık canım çekti ![]()
AĞIR SPOILER İÇERİR!
ATS Washington DLC’sinde uçurumlu orman yollarından dağa tırmanıyoruz. Ormancılık bu eyalet için de çok önemli ve SCS de bunun için çok güzel bir yol hazırlamış! Güzergahı siz de beğeneceksiniz.
bugünlük bu kadar sırada gündem simülasyon var ondan sonra akşam canlı yayında rahat rahat takılırız da sonuçta ats bu
ilgi sıfırrrrr boşuna heveslenmeyelim
Sanırım bu gidişle Ets 2 out Ats İn olacak gibi Oregonu falan da aldım yakın zamanda 3 gün sona da bu dlc yi alırım… Şirketi bence Amerika ayağına taşıma vakti geldi…
@blackmoon duy bunları duy insanlar ats ats diye ağlıyor siz ets2 lobisini dinliyorsunuz! ![]()
![]()
![]()
![]()
khk çıkartıp parktaki ets2 konularını silicem sdfgsdgf
Videolarınla sayende oynamış kadar olduk eline sağlık @HasanOfke ![]()
Canlı yayını açıyorum şimdi Twitch
O değilde dlc geldikce pc kasmaya başlıyor arkadaş new mexico giriyorum tm fps :S yerlerde ama ets de tavan ![]()
Başkan sen oynadığında bu kadar kalabık değildi yollar mesela blgoda resimlere bak arac yoğunlu cok bence böyle olması lazım yolların