American Truck Simulator - Washington DLC [Ana Konu]

Ambargo kalkmamış gibi, yabancılar bile video çekmemiş, lol.

1 Beğeni

@HasanOfke Abi ilk video ne zaman gelecek ? Söyle pusu kuralım. :smiley:

1 Beğeni

Ambargonun hala kalkmaması, geciktirilmesi çok garip. SCSoon işte.

2 Beğeni

Onların saatine göre Cuma gecesi kalkıyor. :slight_smile: Böyle daha iyi acele yok şu an 7 tane video yüklenmiş durumda ve birkaç tane daha eklenecek yanına… SiSL ile yayın da Pazar akşamı falan Pavel patron Cumartesi akşamı yayındayken :smiley: rakip olarak biz çıkamayız.

4 Beğeni

Bugün yayın yapacak mısın?

Ambargo saat kaçta kalkacak?

Blogta haftasonu yazıyor, büyük ihtimalle bu gece kalkacak. Avrupa ile saat farkını da unutmamak gerek.

1 Beğeni

Aynı yol::smiley:

Normalde gece yarısı kalkardı ama böylesi daha iyi oldu. Acele ile olmuyor. Zaten gösterdiler dünyalar harikası yeni bir oyun çıkmıyor ki :smiley: yine bildiğimiz ATS tabii ETS2’ye on basıyor her alanıyla :smiley: böyle gidilecek görülecek çok meşhur yer var ilk video hariç diğerleri ortalama 12-13-15dk 8 bölüm var şu an 2 günde hepsi yayınlanır sanırım

2 Beğeni

Adamdaki grafik ayarlarına bak benimkine bak :///// moral sıfır sıfır sıfır :smiley:

Yarın sabah 1. bölüm gelir mi?:smiley:

Gece. Cooking Simulator yayınında yoktun belli ki. :smiley:

1 Beğeni

Video 1’den sonra yayınlanacak.

2 Beğeni

Birinci bölüm;

4 Beğeni

Oscar Lee isimli kanal ambargo kalkar kalkmaz 4 tane sefer videosu yükledi abi. Keşke ilk yükleyen sen olsaydın. Bu arada yuttum zokayı. XD

2 Beğeni

Abicim o adam SCS çalışanı ve 4 tane sefer videosunu aynı anda yayınlayınca ne oluyor? Şu an 6 bölüm YouTube’da duruyor da ne oluyor? Ve ilk atınca bir bok olmuyor.

2 Beğeni

Sadece ilk sen olsaydın dedim ne var ki bunda ? İlk atınca bir şey olmayacağının farkındayım sadece espri yollu bir yanıt verdim. Çok gereksiz çıkışlar yapıyorsun.

3 Beğeni

:smiley: ahahaha yazdığını tekrar oku bence ilk sen olsaydın ne demek ya? daha birkaç dakika olmuş bunun hesabını yapıyorsun pes dsfsdfs

1 Beğeni

Yanlış bir söylemim, hatam olduysa özür dilerim. Ben videoyu yine senden izleyeceğim sıkıntı yok yine de.

1 Beğeni

Bakmak istiyorum ama spoiler olmasın diye pek bakamıyorum. :smiley: Zamanında Twitch’te İtalya DLC yayınının tekrarını izlerken en düşük kaliteye almıştım ki etraf fazla belli olmasın da tadı kaçmasın. :joy:

2 Beğeni