Ambargo kalkmamış gibi, yabancılar bile video çekmemiş, lol.
@HasanOfke Abi ilk video ne zaman gelecek ? Söyle pusu kuralım. ![]()
Ambargonun hala kalkmaması, geciktirilmesi çok garip. SCSoon işte.
Onların saatine göre Cuma gecesi kalkıyor.
Böyle daha iyi acele yok şu an 7 tane video yüklenmiş durumda ve birkaç tane daha eklenecek yanına… SiSL ile yayın da Pazar akşamı falan Pavel patron Cumartesi akşamı yayındayken
rakip olarak biz çıkamayız.
Bugün yayın yapacak mısın?
Ambargo saat kaçta kalkacak?
Blogta haftasonu yazıyor, büyük ihtimalle bu gece kalkacak. Avrupa ile saat farkını da unutmamak gerek.
Normalde gece yarısı kalkardı ama böylesi daha iyi oldu. Acele ile olmuyor. Zaten gösterdiler dünyalar harikası yeni bir oyun çıkmıyor ki
yine bildiğimiz ATS tabii ETS2’ye on basıyor her alanıyla
böyle gidilecek görülecek çok meşhur yer var ilk video hariç diğerleri ortalama 12-13-15dk 8 bölüm var şu an 2 günde hepsi yayınlanır sanırım
Adamdaki grafik ayarlarına bak benimkine bak :///// moral sıfır sıfır sıfır ![]()
Yarın sabah 1. bölüm gelir mi?![]()
Gece. Cooking Simulator yayınında yoktun belli ki. ![]()
Video 1’den sonra yayınlanacak.
Oscar Lee isimli kanal ambargo kalkar kalkmaz 4 tane sefer videosu yükledi abi. Keşke ilk yükleyen sen olsaydın. Bu arada yuttum zokayı. XD
Abicim o adam SCS çalışanı ve 4 tane sefer videosunu aynı anda yayınlayınca ne oluyor? Şu an 6 bölüm YouTube’da duruyor da ne oluyor? Ve ilk atınca bir bok olmuyor.
Sadece ilk sen olsaydın dedim ne var ki bunda ? İlk atınca bir şey olmayacağının farkındayım sadece espri yollu bir yanıt verdim. Çok gereksiz çıkışlar yapıyorsun.
ahahaha yazdığını tekrar oku bence ilk sen olsaydın ne demek ya? daha birkaç dakika olmuş bunun hesabını yapıyorsun pes dsfsdfs
Yanlış bir söylemim, hatam olduysa özür dilerim. Ben videoyu yine senden izleyeceğim sıkıntı yok yine de.
Bakmak istiyorum ama spoiler olmasın diye pek bakamıyorum.
Zamanında Twitch’te İtalya DLC yayınının tekrarını izlerken en düşük kaliteye almıştım ki etraf fazla belli olmasın da tadı kaçmasın. ![]()