American Truck Simulator - Washington DLC [Ana Konu]

trafiği özel olarak yoğunlaştırıyorlar

1 Beğeni

Bugün Washington dlc ile ilgili video gelecek mi 7.bölümü bekliyoruz :smiley:

2 Beğeni

şu an gündem simülasyonu renderlıyorum onu yayınladıktan sonra diğer iki bölümü de yayınlayacağım

1 Beğeni

harita küçük diye almayacaktım videoları görünce cüzdanı doldurdum hemen, çıkınca önce mp’de süreceğim sonra sp’ye geçerim, bunun mp’sinin kitlesi ets’den çok ayrı sunucular doluyken girip takılmak lazım o toprak yola giden çok olur.

1 Beğeni

Benim cüzdanıda sana zahmet doldursana Washington alacağımda :slight_smile:

Washington dağ geçidindeki rampalardan aşağı salınıyoruz. Çok yorulunca soluğu Omak çiftliklerinde aldık. American Truck Simulator’ın Washington DLC videoları devam edecek. 11 Haziran 2019 Salı günü çıkış yapacak.

2 Beğeni

daha yayınlamadım ama siz izleyin baydı beni video yayınlamak artık 1 ay yayınlamam bişey aynı şeyler çok sıkıcı

2 Beğeni

ayıp ettin beni kaybettin, ekle.

https://steamcommunity.com/id/fmaynard/

1 Beğeni

SCS şu zamanlama konusunu bir tutturamadı bence. Çıkışa 4 gün kala tanıtıma mı başlanır. Ki bana kalırsa bu kadarına gerek yok. Sürekli blog, video bilmem ne yeter be diyor insan. Eskiden daha güzeldi. Sürekli gözümüze sokulunca insan ister istemez sıkılıyor. Çıkarsa zaten göreceğiz her şeyi, bu kadar abartmanın anlamı ne, gören de GTA falan sanar. Napalım en son ATS’yi takibi mi bırakalım, fazla zorlama SCS’cim.

Ek: Harita işini az çok bilirim. Sabır ve kararlılık işi kesinlikle. Saygı duyuyorum bu konuda. Sitemim fazla abartılmasına ve plansızlığa.

2 Beğeni

Biz arkadaş değil miyiz tüüü sana

Yeter beee. Ben de fiyat belli oldu sandım. Yine aynı şeyler :rage:

Az kaldı az, sayılı saatler var artık :joy: :joy:

1 Beğeni

Gelsin artık MP’de takılalım, gerçi daha mp ets2 1.35’i uyarlamadı :stuck_out_tongue:

Bilerek uyarlamıyorlar ATS için de tam sürüm gelince ikisi beraber uyarlanacak

Başarımları zaten görmüştük de Türkçeleri de eklenmiş.

2 Beğeni

Seattle Köstebeği iyiymiş ahahshasahshsajsajsa

1 Beğeni

A post was merged into an existing topic: American Truck Simulator - 1.35 Güncellemesi [Ana Konu]

SCS yarın bir yayın daha yapacakmış. DLC çıkış butonuna basarken bize eşlik edin yazmışlar. Yayın saati 16 UTC (TSİ 19.00) ben öğlen gelir diyordum ama anlaşılan akşam 7den önce çıkmayacak. :confused:

2 Beğeni

Saat 9’da çıkacak

Akşam 19:00’da çıkacak.