@HasanOfke Beğendiğine sevindim abi benim görüşümde aynı harita kaliteli alırken bu kadar kalite beklemiyordum böyle harita modları görmek güzel birşey ats tarafında.
Zeemodun bu eklentisini kurmanızı tavsiye ederim. Çok gerçekçi ses efektleri ekliyor.Yolda giderken tekerlerden gelen sesler, tren yolundan geçerken gelen sesler,dorseden gelen sesler,rüzgar sesleri vs.
Not:ETS2 içinde atölyede mevcut
Zee’nin bunun dışında değişik ses modları da var. Atölyedeki bazı sesler kendi web sitesindekiler gibi güncel değil. Ben sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.
ATS tarafında haritalar artmaya devam ediyor. Avustralya haritası çıkmış. İlk sürüm galiba. Fakat aylık üyelik istiyor haritayı satmıyor bence çok saçma olmuş. Yine de bakmak isteyenler bakabilir. Alaska haritası kadar kaliteli durmuyor. Buna üye olmaktansa Alaska haritasını almak daha mantıklı bence.
Millet ne yapçağını şaşırıyor
Western Star 5700XE modu var mı?
Caterpillar çekici modu var mı bildiğiniz?
Dom tarafından yapılan Peterbilt 379 modu. 80 Dolarlık fiyatı var fakat şuan beta sürümde ücretsiz veriyor. Mod gayet kaliteli ve optimize.
İndirme bağlantısı : https://www.domschrome.com/p/dom-379-free-beta-version/
Fiyat konusunda gün geçtikçe daha absürt rakamlar görmeye devam ediyoruz. 80$ nedir Allah aşkına.
30 $'dan satanlara ana bacı sövüyordum içimden. Bu fiyat için kelime dağarcığıma yeni bir şeyler katmam lazım.
Hadi bu araç 80 dolar interior modlarını 60 dolara satan var. Mod la bu max 30 dolar 35 dolar olur. Gerçekten son 1 ayda çok absürt rakamlar orataya çıkmaya başladı. Adamlar küçük kabin aksesuarlarını bile 15 dolara falan satıyor şaka gibi.
Bu mod yeniden ücretli mi oldu? siteye gittim bağışlardan başka buton göremedim.
Evet ücretli oldu.
Epic mi bu ücretli oluyor anlamadım Neyse sağlık olsun.
Reefer sesini mod yapmışlar ama sesli navigasyonda çalışıyor
Soğuk kış sesi de var (şu an uyumsuz sanırım)
ahhh ulan scs sana ne kadar sövsek de ne yapalım
Project NYC – 1:1 Manhattan, New York v0.1 1.43 ATS
1:1 Ölçekte Newyork haritasıymış ilk defa gördüm.Denemek isteyenlere duyurulur.
Hiç uyumayan şehir, hayallerin kurulduğu beton orman American Truck Simulator’a geliyor! Manhattan’ın hareketli ve kalabalık caddelerinde ve muhtemelen gelecekte Brooklyn, Queens ve The Bronx’un diğer ilçelerinde dolaşın. 1:1 ölçeğinin Manhattan’daki her yolu kapsayıp kapsamadığını merak ediyor olabilirsiniz, basit cevap hayır.
En önemli caddeler dahil edilecek ancak doğu-batı caddelerinin tümü oluşturulmayacak, bunun nedeni bunlardan birkaç yüz tane olması. Nasıl olduğumu merak ediyor olabilirsin
Manhattan’ı yaratması gerekiyordu ve ilk önce ben de öyle düşündüm, ancak birkaç yıl içinde piyasaya sürülen son DLC’lerin bir sürü art deco, modernist gökdelenler ve inandırıcı bir NYC yaratmak için tek ihtiyacım olan diğer güzel binaları eklediği ortaya çıktı. Bu proje zorlu bir kamyonculuk deneyimi isteyenler için olacak. Bunu çok fazla trafikle çalıştırmak için oldukça güçlü bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.
İndirme bağlantısı: Download ProjectNYC scs
https://cdn.discordapp.com/attachments/918569077876850688/918628375730470942/error.PNG
https://cdn.discordapp.com/attachments/918569077876850688/918619366298374144/20211209_164509.jpg
vay beee
neyse cuma akşamı aksilik olmazsa ets2ats yayını var atsde birkaç ses modunu ekleyeceğim + kar modu kurmak istiyorum sadece
belki batuhanın bana verdiği haritaya da bakarım da zor zaman ayırmak olmaz gibi