Megapack 3.6
1.40 sürümü için Travego 15 modunun linkini internette falan bulamadım. Elinde olan veya bulabilen varsa bana link atabilir mi?
Harven reis yapmış. Yalnız International markasından bunu resmi olarak getirmesini de bekliyorum. Fakat ses araştırmalarında ortaya çıkan 9900i klasik model de henüz ortalıkta yok. Resmen oynamayı özledim ama oynamıyorum.
Tırı nereden indirebiliriz hocam?
bu ucretlı yanlıs bılmıyorsam
alternatifi de
Steam Atölyede LT için Kriechbaumun ses modunu uyarlamışlar.
Mod: Steam Workshop::A26 and X15 engines & sounds for SCS's International LT
Caterpillar CT660 modu var mı?
baya iyimiş güzel gerçekten güzel
20 kişi toplansak alırız
Şu videonun 50. dakikasındaki görüntü fena. Bu kar kalitesi doku kalitesi bana aldırır bu haritayı.Elemanlar fena yapmış.
Optimize midir acaba?
Valla mail attım . Dönüş yapınca yazarım buraya.
Bertan zamanında o dokuları yapmıştı
@Batuhan165 sayesinde ben de deneme fırsatı buldum. DLC kalitesinde diyeceğimiz şekilde hazırlanmış. Girerken çekmiştim şu an aracım en kuzeydeki yerde duruyor. Videoya oradan başlarım. Ücretli olması dışında bir sıkıntı yok. Çevre düzeni, asset yerleşimleri çok derli toplu vallah bravo resmen DLC yapar gibi hazırlamış. Zaten 20 dolara satıyor. Danaya girer gibi alınabilir onun dışında bilemiyorum ATS oyuncusu için güzel. Ama 1200 millik yol direkt kuzeye çıkıyor yüzlerce mil karda gidiyorsunuz. Şehir, sokaklar, depolar, fabrika yerleşimleri çok gerçekçi epey uğraşmış.