Klasik Mustang ile California yollarında gazlama fikri. Çık aklımdan.
Klasik şarkılar eşliğinde gece Los Angeles yollarında turlaması keyifli olacak.
Illinois çıkınca Los Angeles’tan Şikago’ya Bronco’yla ya da F-150 ile iyi gider
@egudek257 abi scs fernbusu mu örnek almaya başladı ya
1967 Ford Mustang Tuning Pack when?
Çocukluğumun oyunu Test Drive Unlimited gibi olacak desenize. Al arabanı saatlerce koca haritada dolan.
GTR falan yazmışlar onlara lüzum yok. Koy Civic tarzı araçları yardıralım.
O sesler bir berbat olsunda göreyim,umarım tırlardaki gibi yapmazlar.
Araba DLClerinden herhangi biri alındığında Road Trip kısmı açılacak! Ayrı bir Road Trip DLCsi olmayacak. Yanlış bir anlaşılma olmasın…
Muhtemelen de tırlar gibi yapacaklar. Ses konusunda SCS değişmezzz
Hala SCS’yi tartışıyor muyuz
Boşverin, keyfini çıkartalım. Heyecanla bekliyorum ben şahsen. Ses en azından kötü olmayacaktır. Fizik umarım güzel olur ve ABD yollarının keyfini çıkartırız.
Eğer Road Trip TMP uyumlu olursa millet crown victoria ile gezer, keyifli olur multiplayerda
Bu aracı ücretli olacağı için kızanlar var. Tabiki ücretsiz olsaydı güzel olurdu ama olaya tek taraflı bakmayın. Yeni markalarla anlaşma yapılmış. SCS bu lisans anlaşması için kim bilir ne kadar ödemişlerdir. Zaten araçların DLCli olacağını biliyorduk.
Model kalitesi güzel olmuş, ücretli olmasından yana sıkıntım yok. Keşke güncel Mustang olsaydı diyorum Nascar’da yıllardır izlediğim için ama artık yapacak bir şey yok.
2025 Ford Mustang Dark Horse
Belki ilerleyen zamanlarda eklenebilir.
Modcular da yapabilir.
Oda olabilir. Bu sistem geldiğinde modlarda daha iyi olur.
Tmp uyumlu olacaktır ama TMP’yi biraz uğraştıracaktır.
Kimseye zorla DLC aldırmıyoruz alan alır almayan almaz. SCS’de bir şirket ve çalışanlarının maaşlarını ödemesi gerekiyor faturaları giderleri ödemesi gerekiyor. Herşey bedava olursa masrafları kim karşılayacak?
İstediğimiz o kadar çok araba varki say say bitmez ama topluluğun memnun kaldığını ve olumlu geri dönüşler olduğunu SCS gördüğünde belki ileride paketlere yeni modeller gelebilir veya yeni markaları görebiliriz heralde? @SiSL
Modçular iyi ekmek yer Roar Trip’ten
Diğer araçlar niye listelenmedi acaba, zaten hazır değilmi modeller lisanslar garip.
Diğer araçlardan kastın başka markadan olan araçları kastediyorsan muhtemelen en hazır olan Ford olduğu ve benim düşüncem Amerika denince akla gelen ilk marka Ford olduğu için ilk bu marka açıklanmıştır. Diğerlerini sonra açıklanacaktır ki zaten Road Trip henüz daha yayınlanmadı yayınlandıktan sonra diğer markaları çok bekleyeceğimizi düşünmüyorum.