SCS Software CEO’su Pavel Sebor, International markasının sahibi Navistar şirketinin önünde bir Tweet attı. Anlaşması sağlanan marka böylece ortaya çıkmış oldu.
American Truck Simulator çıkmadan önce International Lonestar aracını zaten oyun içinde görmüştük. Lisanslama konusuna açıklık getirilmiş pek çok marka aracının modelinin hazır olduğunu belirtmişlerdi. Aradan geçen 2 yılda çok şey yaşandı. Ama hala iki markanın dışına çıkılamadı.
An itibariyle…
Şimdi hangi model gelecek?
Daha önce Maya’da render görüntüsü paylaşılan International Lonestar
Şimdi paylaşılan görselde ise Navistar bayrağını görüyoruz.
18-24 aylık hedeflerinde 7 Amerikan çekicisi markasının modellerini getirmek istiyorlar. Paralel olarak aynı anda 3 veya 4 araç üzerinde çalışabileceklerini belirtmişlerdi.
Haritanın genişlemesi ile birlikte bu araçlar da gelirse American Truck Simulator efsaneleşir…
Son bilgilerde artık bu yıl(2019) geleceğini biliyoruz.
Heyecanlandım he. Hem çeşit iyidir hem King of the Road’da gıpta ile bakardım, Navistar Eagle diye geçerdi. Bunu bir de Mack Vision’u görmek isterdim. Aslında hep diyorum şu oyuna eski kasa kamyonları da alternatif olarak getirseler, bir Kenworth T2000 falan sürsek… Neyse heyecanla bekliyorum.