American Truck Simulator - Freightliner Cascadia [Ana Konu]

canlı yayın yapmadan yayınlasalar keşkede bi an önce oynasak

Herkes neden bu kadar aceleci ya da ben mi yaşlanıyorum:D Gelecek işte sakin olun panik yok.En azından ücretsiz getiriyorlar.

2 Beğeni
7 Beğeni
7 Beğeni

yakında diyor ama ne zaman çıkacağını yine belirtmemişler çıldıracağım

2 Beğeni

Pusucular kendini belli etti :smiley:

4 Beğeni

Kokpit western star 49X e çok benziyor.

2 Beğeni

benziyor tıpa tıp aynısı :grinning: :grinning:
ben dijital olanını bekliyordum fakat bugün forumda birisi bunun 2018 model bir cascadia olduğunu belirtmiş

Evet 2018 bu. Yapacak bir şey yok, şükür. Ws büyük kabin olanına çok benzemiş, 2020 bekleniyordu. çekim yaptıkları beyaz renkli tır 2018 model.

1 Beğeni

Hem de kendi sesleriyle geliyor… :clap: :clap: :+1:

4 Beğeni

Güzel yapmışlar

5 Beğeni

western starın abisi gibi

2020 model olacağını beklemiyordum açıkçası çünkü o digital versiyon hemen oyuna gelmez, son 1 yılda 4 tır yayınlanmış olacak ancak ben en azından 2019 olabilirdi diye düşünmüyor değilim, son 1 yıldaki virüs her şeyi etkiledi

You will soon be able to experience the Freightliner Cascadia® for yourself from one of your local in-game dealerships!

Ben bunu, hafta içi geliyor olarak kabul ediyorum tamam mı canısı ? @Scs

1 Beğeni

2018 felan değl bu ya, en son kasa modellenmiş. Ne kadar resim video baktıysam birebir aynısı :smiley:

Yani yapacakları işin… Reklam ediyorsan ws gibi beklet kabul. Piyasadaki aracı getiriyorsun, üç yıl önceki neredeyse, hiç hoş değil bu. Sesler eyvallah, ama arkadaşım bu kadar bekletip milletin 2020-21 beklediği yerde 2018… Neyse… neyse… neysee

Model 2018 in

4 Beğeni

Galiba ats alma vakti geldi.:smiley:Vay be 6 senede range t getiren scsden bir yıl içinde 3 tır getiren scsye.:slightly_smiling_face:

Ama ben hala grafik güncellemesi istiyorum.:smile:

1 Beğeni

Freightliner sitesinden bakarsanız 2020 modelinde iç kısmı bu şekilde zaten :face_with_raised_eyebrow:
Durduk yerde Scs Software 'ye laf atmak için birşey buluyorsunuz :sweat_smile:

11 Beğeni

Ön tampona dikkatli bakmamışsın.2018 modelde bombe var.2020 modelinki ise düz.

2 Beğeni

Aracın 2020 modelinde de dijital ekran yok.Dış tasarımda da değişiklik çok yok.Onun için 2018 2020 olmuş bence takılacak detay değil.Hayırlı olsun kıskana kıskana izliyoruz.