Freightliner markası Cascadia modeli ile American Truck Simulator’a resmen geliyor. Daimler Trucks Kuzey Amerika’nın bu özel desteği sayesinde Amerikan yollarının en popüler kamyonu Freightliner Cascadia® çok yakında ATS için yayınlanacak. https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-freightliner-cascadia-resmen-tanitildi-kendi-motor-sesleri-ile-geliyor/
Bu 2020 broşüründen bazı resimler, oyuna gelecek olan tır ile bire bir aynı bence
Peki soru şu, sizin fikriniz nedir?
Neyse ya fazla detaylara takılmayalım. 2018-2020 arası fark etmiyor. Bende orasını çözemedim başta. Araç çok güzel modellenmiş, zaten yakışıklı kendini gösteriyor. Ayrıca kendi seslerinin olması da çok iyi. Fazla bekletmezler umarım
Esnaf paketler bana göre aynı renk vs farkı var kabinde. Yeni içerik gelmiş sonuç olarak onlarda eksik olsun…
2018 2. Jenerasyon Cascadia;
2021 2. Jenerasyon makyajlı Cascadia;
Ben 2019 model olduğunu düşünüyorum.
Kuvvetle muhtemel 2019 model.
Model yılı bir yıl önce söyleniyor genelde herhangi bu sene çıkan araca bakarsan 2021 model yazar. Youtube 2021 freightliner yaz 3-4 ay önceden videolar var.
2018 olsa ne olur 2020 olsa ne olur.
Ben son model tırların gelmesinden pek yana değilim. Hayalet ekranlı gelmemesi iyi olmuş. Hatta bir önceki kasayı bekliyordum bu marka için ama bunu çıkartıyor SCS. VNL içinde öyle. Herkes eski diye pek begenmedi ama araç gerçekte ne ise SCS onu getirdi oyuna.
Plastik tampon nihayet cascadia ile geldi. Kenworth,Peterbilt gibi modellerde olmaması eksiklikti.
Ats’nin bir blogunda eski kasasının fotoğraflarını gösterilmişti. Keşke o da gelse.
Pavel abi biliyoruz heyecan yaratmayı seviyorsun ama bekletmesen de paylaşsan olmaz mı?
Dış tasarım efsane iç tasarım western e benziyor bu güzel olmuş ben beğendim.
4-5 Sene Önce…
Aslında Eski Cascadia 'nın modeli var eskiside gelebilir
Eskisi de geliyormuş bir bakarsın 2 tır birden
hangi gün çıkar? karıştıralım ortalığı…
- Çarşamba
- Perşembe
- Cuma
0 oylayanlar
Hasan bey siz hiç böyle çıkış tahmini falan konuşmazdınız hayırdır inşallah.
(Bir insanın scsde tanıdığı olması ne kadar zor birşey)
Blog yazısı ile çıkış tarihinin 26 Kasım olarak belirtileceğini düşünmüştüm. Blog geldi, tarih gelmedi. Olsun yine de umutluyum
ne kadar geç olursa o kadar iyi. imza scs
Eğer önümüzdeki hafta çıkacaksa salı olabilir çarşamba günü wallpaperwednesday etkinliğine malzeme olur
benim oyum salı
%95 Perşembe gelecek. Mack de resmi blog duyurusundan 6 gün sonra gelmiş. Yani 26 Kasım Perşembe akşamı burada.