American Truck Simulator - Freightliner Cascadia [Ana Konu]

Cascadia geldikten sonra artık ats ye bir süre tır gelmez doğalgazlı tırı ileride getirebilirler oyun henüz o kadar gelişmedi. :joy:

NEREDE BU CASCADIA? İşimiz var seni mi bekleyeceğiz? Çıkaracaksan çıkar hadiii

15 Beğeni

Hocaya okutuyorlar herhalde :joy:

1 Beğeni

2-3 Gün daha böyle idare etmeye çalışacağız :smile:

2 Beğeni

Ben idare edemiyorum artık. :grin: :rofl: Bir an önce gelsin de New Mexico-Washington arası 2000 mil sefer atayım diye bekliyorum. :smiley:

bu firmanın yaptığı ayıp.arkadaşım bir gün kala duyur ertesi gün çıkar bu be saçma iş ya.Acaba etkinlik bitsin perşembe indirim yapıp öylemi çıkarırız dediler ama artık profesyonelliğe yakışmıyor bu yaptıkları.

4 Beğeni

profesyonelliği düşünen kim çıkar dlc yi skin paketini al parayı temiz iş valla

yaprak kıpırdamıyor

Aralık’tan önce hayatta çıkmaz

Aralık’tan önce gelecek, önümüzdeki hafta deniyor. Blog yazısı bekleniyor imiş. Ama günü belirsiz. Forumlarda da aynı şeyleri konuşuyorlar

4 Beğeni

Geçen haftaki yayında da gelecek hafta demişlerdi bunda da getirmezlerse scsyi basıyoruz artık :rofl:

2 Beğeni

Belki duyurusunun haftaya geleceğini söylediler ? :smiley:

Bu çekici için fazla beklenti oluşuyor 1 haftaya unutulur gider bence pek bi albenisi yok. Yenilik iyidir sürmesi hoş olacaktır eyvallah da Volvo VNL bile unutuldu, Cascadia için çok şey yapmamak lazım. :smiley:

2 Beğeni

ben dlc geleceğini söylediler diye anladım kaldı ki fragmanda da araç bitmiş gibi yani

2 Beğeni

Cascadia, Mack Anthem ile WS 49X kalitesinde olacaktır. Umarım söylediklerin gibi olmaz fakat VNL oyunun ilk zamanlarında yapılmış sadece lisans konusunda sorun yaşanıyordu. O nedenle kalitesi de haliyle kötüydü (bana göre)… Aynı muhabbet ETS de E6 TGX için olmuştu normalde MP4’ten sonra 2016 gibi gelmesi planlanırken CAD dosyası verilmedi denildi cart curt o da geçtiğimiz senelerde gelmişti.

4 Beğeni

Bütün araçlar en fazla 15 günde unutuluyor. Yine heyecan var çünkü oyunda 6 marka olacak artık ve dışı çok iyi. İçinde de bir sorun yok. Beni en çok heyecanlandıran çekici kesinlikle bu oldu en az 1 ay boyunca ana aracım olarak kullanırım.

4 Beğeni

Dijital ekranı umarım görürüz. Dört gözle bekliyorum. Umarım içi Mack gibi bir garip hissettirmez.

cad dosyası nedir bilgilendirirmisin

1 Beğeni

Aracın bilgisayar üzerinde modellenmiş hali. Computer Aided Design.

4 Beğeni

Cuma günü bir blog yazısı beklentisi doğdu ama aniden çıkmayacak gibi duruyor. :frowning: Ayrıca canlı yayın falan yapıp öyle salmak isterlerse zaten bu olay önümüzdeki haftaya kalmış demektir. Yarın paylaşılırsa görelim yeter :slight_smile: Akşama yayınımız var zaten…

Devir böyle yapacak bir şey yok. Önemli olan kısa sürede geliyor olmasıdır(yıllar önceki ilk duyuru hariç tabii).

Pandemi yaşansa da geldiğimiz bu noktada her ay bir şeyler çıktı.

7 Beğeni