American Truck Simulator - Freightliner Cascadia [Ana Konu]

Bu hafta resmi olarak oyun içi görüntülerinin ve çıkış tarihinin yer aldığı blog yazısı paylaşılır. Son gelen araçlarda olduğu gibi…

3 Beğeni

Şu an kimsenin herhangi bir tarihle ilgili kaynağı yok. Ama yayında ne dedi? nextweek dedi Pazar günü pat diye teaser geldi yani diğer araçlarla karıştırmayalım bu zaten araya giren şeylerden dolayı gecikmiş ve bir an önce çıkmak istiyor. Ben ne yapayım yeni blog yazısı ile ekran görüntülerini :smiley: direkt çıkması gerek abi ne beklicez ya böyle iş mi olur.

6 Beğeni

O kadar haklısın ki …

2 Beğeni

ats oynayasım var fakat şu cascadia gelecek diye giremiyorum oyuna.

1 Beğeni

Tır değil ev mübarek. :joy:

2 Beğeni

Bence pandemi dolayısıyla bu tıra da orjinal sesini yüklememişlerdir umarım mack in sesini koyarlar.

Ben bugün konuyla ilgili bir blog yazısı bekliyorum

1 Beğeni

Mack 'in,LoneStar 'ın,Yeni Volvo VNL 'nin,Diğer International Modellerinin ve Cascadia 'nın ses kayıtları geçen sene yapıldı :wink:

5 Beğeni

Oooooo süper o zaman dehşet bir araç geliyor demektir. :hugs:

1 Beğeni

o zaman diğer international modelleride oyuna eklenecek demektir bu

Sürekli insanların beklentileri tavan sonra hayal kırıklığı olunca hiç hoş olmuyor. Oyuncuları resmen azcık da ATS oynayın dayatması oluyor sanki. ATS’ye 1 yılda 3 çekici getirip ETS 2’de bir bok olmaması cidden sinir bozucu. ATS’yi sevmiyor değilim ama SCS bıraksın da oyuncuların hangi oyunu oynayacağını oyunculara bıraksın. Ayrıca SCS’nin şu gösterip de vermeme olayı da ayrı bi tartışma konusu. Grafik güncellemesi diye bi zehir attı ortaya 1.39da sadece lowboy trailer ve Calais şehrinden başka hiçbir şey yoktu. Marta kadar ETS 2’ye yeni çekici getirmezler ise yazıklar olsun.

Ets 2 ye tır gelecek amaçları ats deki markaları tamamlamak seneye ets 2 ye tır getirmeye başlarlar

1 Beğeni

ATS için amaçlarının olması güzel ama ETS 2 için amaçlarının olmaması çok can sıkıcı.

Aslında direk oyuna daha fazla yenilik getirseler, geliştirseler herkes memnun olacak, tır ve harita getirince durum bu hale geliyor.

2 Beğeni

Scs ekibin neredeyse hepsini iberia ya vermiş gelen güncellemeler de pek bir şey olmamasından belli seneye de texas gelirse yine çok bir şey beklememek lazım yani tır harita olayı devam edecek özellik olayı ayrıca harita büyümesinden ve oyuncularının %25i düşük bilgisayarlı olduğundan getirmek istemiyorlar bizim istemiş olup da scs nin konuşmadığı bir konu yok her şeyin sırası var bekleyelim bakalım ne olacak.

1 Beğeni

Arkadaşlar büyük oyun var! ETS oyuncularını ATS 'ye çekmeye çalışıyorlar.

8 Beğeni

Oyunlara gelmeyeceğiz

9 Beğeni

Amariga nın oyunları bunlar

6 Beğeni

Acaba doğalgazlı modeli de getirecekler mi :smiley: Hiç gerek yok farkındayım ama ilginç olabilir haritadaki sadece özel birkaç noktadan yakıt alabilmek :slight_smile:

2 Beğeni