Farmington tarafından girdim, efso mekanlar ve four corners göründü.
sanırım Moab tarafından ve Vernaldan da geçiş var gibi. şimdilik kısacık yol bile çok güzel.
ve yine Colorado aşkına birkaç satır meşgul edelim izninizle…
yeni gelen betadaki Rangely şehrinden Vernal ve 40. yolun devamında 189. otoyulu gidince şu çok bariz çıkıyor:
Açık ara bir numaralı manzara yolu bugün Salmon-Ketchum arası ve devamı… detaylar kousunda da bu yol bir numara.
ama Vernal’a kadar olan yol zaten mükemmel Utah’ta. devamı da muhteşem görünecek gibi.
pek tahminlerimde yanılmadım ama, Salt Lake’den gelen Vernal’dan geçen 40. yol ve Rangely-Meeker dan devamla taa Denver’a götürecek yol, seyir zevki olarak Salmon’a giden tüm yollar nasıl parmak ısırttıysa, üstüne daha fazla koyacak şahsımca…
haritalama işini adamlar gerçekten başarıyor,
18 WOS’ta Los Angeles-Miami arasını 35 dakikada giden nesiliz biz, nereden nereye geldi.
belki yavaş yavaş ama, yolda olmanın zevkini bilen, eski simulasyon oyunlarından gelen oyuncular mutlaka neyi anlatmak istediğimi anlayacaktır.
Sözün özü, Salina-Moab Denver otoyolu muazzam,
Salt Lake-Vernal-Rangely-Hayden-Denver güzergahı da ikinci Salmon-Ketchum güzergahı (ben güzelliği diyorum) olacak gibi.
zaten çayınızı alıp googla fotoğraflarda Colorado’ya ait enstantaneleri görünce, yok artık diyeceğiniz çok güzellik var,
bakalım ne kadar yansıtılacak göreceğiz,
ama yapacakları yerleri mükemmel olacağından şüphemiz yok.
ya bişey dicem siteden satın alıcamda sürekli paypala yönlendiriyor bendede paypal yok hatta bildiğim kadarıyla trden çekildi paypal siz nasıl satın aldınız
budur arkadaşlar. videoyu tekrardan izleyip baktım, Lamar’dan yukarı giden yolu yapmışlar, yani daha çok yol demek bu 13 şehre göre.
Julesburg yer almıyor ama içinden geçecek yol.