American Truck Simulator Colorado DLC’si yayınlandı
Muhteşem atmosfere sahip olan Colorado eyaleti sonunda çıktı. American Truck Simulator’ın 6. ücretli harita genişlemesi ve 9. eyaleti olan Colorado DLC’si 12 Kasım’da yayınlandı. Başkenti Denver dahil toplamda 13 şehir ve yüzlerce millik yol ağı ekleyen Colorado DLC’si Steam’de 29 TL’den satılıyor. Rocky Dağları, ulusal parklar, tarihi binalar ve anıtlar, birçok simgesel nokta ile birlikte ATS’nin yeni çıkan Colorado eyaleti en iyi doğal manzaraları sunuyor.
ats oynuyorum “scenic road” dedikleri şeyi çok iyi ayarlamışlar, kendine has renk paleti objeler vs ets’den daha iyi ama adamlar diğer dlc sahiplerine yaptıkları indirimi kaldırdılar her dlc’ye 32 32 ödemem, malum yerlere 5dk sonra düşüyor zaten.
Rocky dağları ve eşsiz doğası ile en güzel dlc olması gerekiyor. Özellikle salt lake- denver arası, gerçekte Amerika’nın en perfect yollarından, otoban olarak. Hususi Google maps ten bakmıştım geçen yıl. Umarım en ince detaylarını kaçırmadan güzel iş başarırlar
American Truck Simulator’ın Idaho eyaletini beklerken bir anda Colorado eyaleti için teaser videosu ortaya çıkmıştı. Ardından CoronaVirus nedeniyle dünya gündemi bir anda değişince SCS Software tarafında yeni bir açıklama göremedik. https://www.simulasyonturk.com/atsnin-colorado-dlcsi-tanitilmayi-bekliyor/
ben snowrunner bekliyorum ben snowrunner bekliyorum ben snowrunner bekliyorum hayır ats çok güzel hayır ats çok güzel hayır ats çok güzel
atsnin hakkını yediler atsnin hakkını yediler
kimse atsyi oynamıyor kimse atsyi oynamıyor
atsye yazık oluyor atsye yazık oluyor
scs bizi kandırıyor scs bizi kandırıyor
biraz oynuyoruz sonra terk ediyoruz biraz oynuyoruz sonra terk ediyoruz
yine ets 2 yine ets 2 yine ets 2
hep ets 2 hep ets 2
Rocky Dağları vesilesiyle en güzel DLC olacağını yazmıştım daha önce.
Texas, tüm herşeyi üzerinde toplayacaktır ama,
Colorado, eğer gerçeğine sadık kalınarak yapılırsa kesinlikle açık ara en güzel DLC olacaktır, olmalıdır.
Bence de Colorado çok güzel olacak. Oyunda hepsi farklı 9 tane eyalet olmuş oluyor. Keşke başka özellikler gelse de oynanış değişse o zaman nimet olacak bu haritalar.