İp ucu vereyim bir mavilik var
Ats’deki sokak lambaları şuan bir tek bana mı kötü geliyor? Önceden geceleri sıcak renkli turuncu bir ışık yanardı lambalarda, onu kaldırıp yerine sarı ışık koymuşlar niye böyle saçma bişey yaptılar anlamadım?
Youtube’dan gece sürüşü videolarına baktım her yerde turuncu yanıyor bunlar niye sarıya çevirdi ya? Gece yolculuğunun ambiansını düşürüyor
Hiç konumuz değil ama ats de scs nin koyduğu bazı radyolarda Türkçe reklam çıkıyor castrol ve çerez reklamı çıktı bununla ilgili bakmak isteyen varsa SimLove Radio ya bakabilirsiniz.
ETS lobisinin Rusya dlcsi ile yaptığı atağı,
ATS lobisinin acil kırması lazım
Özellikle bu arkadaşlar ile :))
Böyle bir atak yapmanız durumunda biz Derin ETS2 Lobisi olarak çok büyük bir saldırı ile sizi yok ederiz bence böyle bir atağa kalkışmayın sizin zararınıza bizim yararımıza olur @ONURKULL
bu mükemmel 5’liyi birgün oyunda görmek dileğiyle…
Olmasada miyon dolarlık yollarımız
Görmesekte dağlar nehirler
Kalbimizdeki ETS aşkını söndürmeye
Ne VNL leri ne de manzaraları yeter…
Arkadaşlar sizin ısı değerleriniz nasıl ve sisteminiz nasıl bir tepki veriyor?
1080p 144 Hz’lik ekranda ultra ayarlarda gece performansı:
1080p 144 Hz’lik ekranda ultra ayarlarda gündüz performansı:
#ATSLobisi olarak cevabımız :
İnternational LT, 9900i
Frightliner 122SD
Western Star 5700XE, 4900
Kenworth W990, T880
Volvo New VNL
Mack Pinnacle
(tabiki mizah sohbet amaçlıdır, her iki oyununda gelişimini desteklerim)
Tuşlara,göstergelere bak ETS’de ki Ivecolardan daha kaliteli
Güzel espiri aynı İveco gibi. Lobimize herkesi bekleriz iyi günler…
Sana tavsiyem 60’a sabitle bileşenler fazla ısınmaz bu oyunlarda 60 yukarısını hissedemezsin, hissedecek bir şey yok zaten boşuna bileşenlerin ısınmasına gerek yok ekran karttı ne?
Arkadaşlar ats’de kaya dokuları hala aynı Utah rock_table isimli kaya baktım harbiden kötü texture var yenilenmemiş Google earth pro kullanıyorum harbiden detaylı 3d modeller var bir sürü yöntem var modelleme için artık şu eski kayaları ve dağ modellerini değiştirsinler Utah dlc’sinde arizonadan kalma ve nevada’dan kalma eski kaya tipleri var imkanı varken neden değiştirilmiyor Utah dlc çok çabuk eskidi colorado dlc gelmesiyle artık dağ modellemiside değişsin discplament uygulaması terraine gelsin harita editörüne
Ekran Free-Sync olduğu için V-Sync özelliğini açmıyordum, onun dışında her şey full
Ekran kartı 1060 Gaming 6 GB, şuan sadece kartın biraz fazla olduğunu düşünmüyor değilim.
Aydınlatmadan sonra her şey değişti, hissedilir.
60 sabitle 60 yukarısı arasındaki farkı görebiliyor musun
Peki herkesin gözü aynı mı, aynı ekrana mı bakıyoruz?
milette göz var senin benim gibi değil adamlar en ufak tırtıklanmayı görüp konu açıyor, fps çok oynamıyorsa aşırı fark ediyor.
Sabit 30fps oynuyorum tavsiye ederim.