Open beta’da isen ana profiline etki etmez. Beta için world of trucks sayfası mevcut oradaki profiline etki edecektir.
1.39 dada Mack Anthem için denemiştim fakat yine olmamıştı.
İki gündür yol bilgisayarındaki DPF sekmesi gözüme çarpıyor. Kurum seviyesi normal diyor Başlatmak için OK tuşuna basmamızı söylüyor fakat sistem çalışıyor mu yoksa göstermelik mi?
Göstermelik öylesine bir ekran.
@ScsSoftware ne yapıcağını biliyorsun
gündüz ledleri kızgın bakışlı baykuş gibi olmuş gövde yüksek ve heybetli on numara tır
Ats’ye gelsede oynasak
Arkadaşlar artık tüm çekiciler tamamlandı ats’de scs software röportajda bahsedilmişti tüm çekiciler markaları tamamlandıktan sonra paralı dlc mi olacak çekiciler?
Daha önceki açıklamalarında klasik tarzı olan kamyonların ücretli olabileceği belirtilmişti.Ama selçuk abinin yayınlarda dediğine göre şuan scs yeni model çekicileri yapmak istiyor.Zaten son gelen kamyonlar firmaların son modelleri.Gelecekte birşey olurmu bilmem ama olması için sanırım markaların bunu istemesi gerekir.oda şuan pek mümkün değil gibi.
ya ats bence doydu artık çekiciye birazda ets ye yüklenseler çekici konusunda
Nevada Winnemucca şehri sanırım bu kaplamalar OpenGL’e uyarlanmamış oyunu kapadım açtım vs hala böyle gözüküyordu.
Bunu da rapor ettim.
Ben ETSyi önce Windows sonra Linuxta oynadım ikisinin fontlarında sıkıntı olmuyor fakat ATSyi önce Linuxa indirip profil açtım şimdi Windowsa da indirdim fakat yazı fontu böyle bunu nasıl değiştirebilirim?
Bu hata bütün ats haritasında var yağmur başlayınca harita bu hale geliyor
wyoming çıkana kadar ats nin bütün harita dlc’lerini fulleyip oralarıda keşfetmek istiyorum malum şu an washington ve oregeon dlc’m var heryeri bitti yeni yol lazım önceden new mexicoyu beğenmemiştim ekran görüntülerinden ve videolarından 8 tl ye bile değiceğini düşünmüyordum fakat fullemeye karar verdim artık utah,idaho,new mexico,colorado indirimlerde toplam bunlar kaça düşüyordu bilen varsa geri dönerse çok sevinirim
helal hocam oncelikle eline saglık aaa yoksa sunny side up edit : aaa parkımızda gereksiz yorumlara tepki icerir