valla hocam sanırım en uzak 2 nokta rosweel* bellingham arası 2 buçuk saat sürdü şehir içi kurallara ışıklar falan hepsine uyarak keşke daha büyük olsa anladımki harita yetmedi bana :))
Ağaçlı yollardan geçerken bende 10 fps’ye kadar düşüyor. Bunun sebebi nedir? Ağaçlı yerleri geçince 10 fps artıyor. Bu sorun için bi çözüm önerini var mı?
Ağaçların fps düşürmediği oyun yok ki normaldir
Aerokitler Amerikada artık her yeni tırda var. Markaya ait bir parça değil.
@EmirAkcaman
Bence Cascadia bunun yanında oyuncak kalır, bu daha bi heybetli olmuş
Hayalet ekran vs donanım baya güzel.
Mirror cam var ayrıca ama opsiyonelmiş
Amerika piyasası teknolojiye ayak uyduruyor o zaman…
VNL 2021’de bile hayalet ekran opsiyonlu dahi sunulmuyor iken bu modelde olması avantaj
Eski modeline göre bayağı fırın ekmek yediği kesin
Ayrıca buradan yeni gelecek XF serisinde de MirrorCam özelliğini sunacaklarını da çıkartabiliriz.
Umarım en kısa zamanda bu çekiciyi ATS’de süreriz.
o içerideki ayna çok kötü teslanın aracında bu sistem direksiyon ortada olduğu için güzel duruyor da böyle olmaz ya
direksiyonların yerinin değişeceği günler de gelecek sanırım
https://www.peterbilt.com/trucks/highway/model-579/gallery
Tanıtım fotoğrafları.
Keşfedilmemiş yerleri daha rahat görebileceğimiz bir mod var mı? %99.99’da kaldım bir türlü tamamlayamıyorum. Daha belirgin bir şekilde göstersin yeter.
“Highlight undiscovered roads” diye yazınca keşfedilmeyen yerleri gösteren modlar çıkıyor, bir tane buldum. Sürüme 1.39 yazılmış, 1.40 kullanıyorsanız çalışır mı bilemiyorum.
İşe yaradı başkan. Sağolasın.
Satılık Western Star var Gelir mi bakalım…
Ats ye kollar gelmış 1.40 da
Gonçalo Silva’nın modunu diyorsan 1.39 için o mod. 1.40 da kullanmanı pek önermiyorum.
Arkadaşlar kendi kullandığım çekiciyi nasıl profil çekicisi yapabilirim ?
Burada profil çekicisi olarak kullan’a basıyorum bir bildirim kutusu geliyor 1-2 dk bekletiyor sonra kapanıyor. Sonra WOT’a giriyorum fotoğraflar gözükmüyor.
ReShade kullanıyorsun galiba üst tarafta yazıyor.Bu sorun yaratıyor olabilir.
Reshade’yi kaldırıp yeniden denedim. Sonuç yine aynı.