artık wyoming gelsin baya iberia attılar birazda wyoming görelim
Kuzey Kalifornia bloğu gelse daha iyi olur bence .
Bu ısı sorunlarını forumda da çoğu kişi belirtmiş, GPU’nun 70 ve üstü olduğunu söylüyorlar. Özellikle aydınlatma, yol olayları, kazalar ve servis yollarının yanından geçerken veya yaklaşırken arttığını söyleyenler de var. Isı değerlerim 63 ve 68 arasında değişiyor.
Sizde de ATS de 1-2 saniyelik donma var mı? özellikle kamerayı çevirince ya da başka kameraya geçince oluyor.
ETS Lobisi olarak bu seri sayesinde bir zamanlar bizde uzun burun kullandık
Ya oyunda polis kovalaması kar filan her şey var arada bu oyunu oynarım artık steam de varmış hemen aldım. bu oyunu bende tam emin değilim ama tırın içindeki adam yabancı gelmedi ben bunu internet cafe de oynamış olabilirim.
O zamanlar oyunlarla pek ayrıntılı ilgilenmediğim için bu şarkılara yabancıyım ben :))
Bugün Ats de çekici gezgininde dolaşırken sadece freightliner ve Western star için farklı bir eklenti gördüm daha önce oyunda varmıydı pek hatırlamıyorum HVAC adında klimamıdır nedir bilgisi olan varmı arkadaşlar nedir bu ne işe yarar
Cascadia ilk çıktığından beri ve Western Star’ın büyük kabinleri geldiğinden beri var. HVAC aslında park kliması diye biliyorum. Tam teknik bilgilere sahip değilim ama bu sistem için şasenin ortasına fazladan 4 adet akü daha koyuluyor ve bir de çalışması için kabin içinde (genelde yatağın altında) küçük bir motoru bulunuyor. Tabi oyunda sadece görsellik amaçlı bulunuyor. Ayrıca opsiyonel bir özellik diye hatırlıyorum.
Haulin… Duygulandım yine bak
Prism3d hatası yüzünden Otobüs modlarını oynayamiyordum doğru düzgün.
SCS Software's blog: Introducing Texas hadi hayırlısı
Texas konusunda paylaşıldı zaten.Sakin
mümkün mü bende yeni konu olarak görünmedi , belki benim gibi görmeyen vardır
steam istek listesi ekleme zamanı
Arkadaşlar american truck simulator doğuya genişlerse kayalık alanlar azalıyor buda kötü olur sıkıcı bir durum olur yeşillik var hep binalar çok doğal alanlar az olur sıkıcı bir harita olur utah,idaho ve colorado’ya ek yollar gelmesi şart çünkü oyuncular manzara ister belki meksika yada kanadaya genişler en azından manzaraların bol olan yerler var umarım kasmaz çok harita dlc’si oldumu…