American Truck Simulator [Ana Konu]

@refikhan_balta2 Bunları paylaşalı haftalar oldu be kardeşim

Hercules bende biliyorum en azından konu olsun diye attım nasıl olacak diye

Gece sürüşü olarak bişey beklemeyin dedi Selçuk abi, o ay olayı da olmayacak, en azından fernbus taki gibi bi ay olmasını isterdik ama malesef.

1 Beğeni

Ben izlediğim gerçek bir video da vitesi attık tan sonra debriyaja basıyorlar bu olayın nasıl olduğunu çok merak ediyorum.

Kasbohrer haklısın ama daha değişik olur gece bence bulutlu yıldızlı ışık hüzmeli versiyon GTA 5 teki gibi bulutlu sade şekilli modeller olur gökyüzünde fotoğraflara ayrıntılı bak sanki normal haritalı gibi ışıyor yani bulutların üzerine

Ben ATS yi aynı bu vitesle eaton 18 manuel oynuyorum, oyun ayarlarında kontrol kısmında manuel 18 vitesi seçince ileri seviye şanzıman ayarlarını aktif edince gerçek hayatta amerikan tırlarında olduğu gibi floating gear olayını yapabiliyorsun, o da şöyle oluyor:
Low vitesten high vitese geçerken sadece gaz keserek veya sadece debriyaja basıp çekerek vitesin konumunu değiştirmeden vites değişiyor

Örnek range tuşunu üst konuma alırsın vitesi tam düz ileri itersin araç 1L vitesine geçer, hızlanınca HL tuşuna basıp sadece gaz keserek vitesin konumunu değiştirmeden araç 1H vitese geçer, daha sonra yine hızlanıp debreje basıp vitesi tam kendine doğru olan konuma çekersen araç 2. vitese geçer HL konumuna göre 2L veya 2H olur. Mesala yokuş inerken araç 6H de iken gazdan ayağını çekip motor freni açıp HL tuşuna basarsan bastığın anda araç 6L ye döner ve devir yükselip çok tatlı ses çıkaran jake brake dinlersin.
Bu durum gerçek amerikan eaton şanzımanlı tırlarda böyle. Detaylı anlatım videosu paylaşıyorum :blush:

5 Beğeni

Eyvallah kardeşim biraz dıdısının dıdısı gibi bir durum. :sweat_smile:

1 Beğeni

bu vitesi nereden alabiliriz ve fiyatı nedir acaba

Neden uygun olmasın ki

1 Beğeni

jamaikan style

arkadaşlar oyunu 200 ölçekleme ve en son ayarlarda oynuyorum sistemim gayet yeterli kasma donma vs hiç yok akıcı oynuyorum 80 fps civarlarında. ancak mesela yolda giderken ileride dağların yerleşmelerin yavaş yavaş ortaya çıkması olayı var çok can sıkıyor. onun sebebi nedir? en aza indirmek için ne yapmak gerekir ayarlardan vs… bakıyorum hasanın yayınlarında onda bile olabiliyor.

ssd mi kullanıyorsun hdd mi

Bu lod olayından kaynaklanıyor. Oyunun daha performanslı çalışabilmesi uzaktaki nesneler yakınlaşınca belirginleşiyor. 1.40’da yeni ışıklandırma ile iyileştirmeleri muhtemel. İstersen steam atölyede ki bu modu deneyebilirsin. (FPS’si olumsuz etkileyebilir.)

2 Beğeni

512 ssd, 16 ram, gtx1650

Nvidia denetim masasını aç, 3D ayarlarının yönetilmesi ayarlarından Negatif LOD Tercihi’ni izin ver yaparsan daha yüksek performans elde edersin, eğer kaparsan daha iyi görüntü alırsın

1 Beğeni

Atölyedeki bütün yawn modları 1.39 ile uyumsuz maalesef. Bu esneme gıcıklığını kapatmanın bir yolu olmalı adam her esnediğinde benim de uykum geliyor. Çok gereksiz bi şey

consoldan trafici 4 yapmıştım acaba etkisi var mı dedim 1 e çektim, bir fark olmadı. şu ışıklandırma güncellemesi umarım beklediğimize değecek.

1 Beğeni

Ayarlardan yorgunluk simülasyonunu kapaman yeterliydi

Denetim masasından ayarları yaptıysan herhangi birşey ile uğraşmazsın

2 Beğeni