Ats ilk çıktığında sarımtırak bir havası vardı şimdi daha güzel. Işıklandırmay la hayal bile edemiyorum.
atsye şuanda güncelleme geldi detayları gözükmüyor
Hayır şubat ayında ilk atsye gelemez beta.gelemez gelmemeli.2021de ats yılı olmamalı.
Ats’e küçük bir güncelleme geldi 40mb kadar onun içeriğini nerden öğrenebilirim. Sürüm 1.39.3.13s
kabin aksesuara güncelleme geldi herhalde hiç görmediğim aksesuarlar gelmiş sanırım yada bana öyle geldi
2021 Yine ATS yılı olacakmış gibi geliyor
Şubatta Grafik güncellemesi ve Western Star sleeper cabin gelir
Wyoming de Mayıs Haziran gibi gelir.
North California nın sıfırdan inşası 1.41 ile yazın gelir Sacramento ya kadar 5 numaralı yoldan inebileceğiz.
Umarım San Francisco da sıfırdan inşa edilir.
Eylül gibi Volvonun yeni modeli gelir birkaç aya duyurular onu.
Heralde ATS harita ekibinde 3 takım var Biri teksas diğeri Wyoming ve ana harita ile ilgilenen.
Texas 2021 de çıkarmı bilmiyorum çok fazla ara yol ve yerleşim var.Yalnız Texas ta da dağ yok heryeri düz.
Texas tan sonra gelecek eyaletlerde belli Montana ve Oklahoma olur.
Şubata kalmaz çünkü çoktan kapalı betaya geçtiler
Wyoming’e başlayalı 3.5 ay oldu, Colorado ile aynı büyüklükte çıkması yakın bile olabilir ama bilemem (Colorado 6 ay içerisinde yapılıp yayınlandı)
Texas bir ihtimal 2022’ye kayabilir ama belki çünkü Iberia’dan bile büyük
Her iki oyun için tır gelecek belki dediğin VNL olabilir
Bu modeli ilk defa görüyorum bu gelirse çok iyi olacak.
Western e çok benziyor
Yukarıdaki fotoğrafı görünce Amerika’da kullanılan güncel Semi-Truck’ları derledim. Bunları oyunda görebilirsek harika olurdu. Tabii ki hepsini oyunda görmek imkansız ama hayali bile güzel ![]()
International HX. Yeni bir çekici, bence SCS bunu kesinlikle oyuna eklemeli.
International LT. Bu aracın oyuna yakında ekleneceğini düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bunun motor sesleri kaydedilmişti. Tabi bu görseldeki self-driving versiyon. Umarım bu şekilde gelmez ![]()
International Prostar. Amerika’da en çok kullanılan çekicilerden biri ama oyuna ekleneceğini sanmıyorum. Scania G ya da Daf CF durumu ![]()
International 9900i. Klasik tasarımı olan bu çekicinin üretimi maalesef durmuş. Ama yanlış hatırlamıyorsam bu aracın da ses kayıtları alınmıştı. Belki SCS sürpriz yapar.
Mack Pinnacle. Bu da gelse çeşitlilik açısından güzel olurdu. AI trafikte buna benzeyen damperli bir kamyon var.
Peterbilt 567. Bu aracın çok güzel bir modu var atölyede. Hem modern hem klasik çizgilere sahip bir araç.
Kenworth W990. Bu canavarın oyuna kesinlikle ekleneceğini düşünüyorum. Yeni bir araç sayılır. Harika bir tasarımı var.
Kenworth T880. Bu araç daha çok damperli olarak kullanılıyor. Oyuna ekleneceğini pek sanmıyorum. Ama bunun da atölyede güzel bir modu bulunuyor.
Volvo VNL. Bu heybetli Volvo’nun da atölyede bir modu var ama pek de kaliteli değil. SCS’nin güzel bir modellemeyle oyuna getireceğini düşünüyorum.
Volvo VNR. VNL’in kardeşi. Oyuna ekleneceğini pek sanmıyorum
ama bunun da atölyede modu var. Denenebilir.
Volvo VNX. Çoğunlukla ağır işler için kullanılıyor. Day-cab versiyonu Snowrunner için daha uygun sanki.
Freightliner 122SD. Hazır Daimler ile ilişkiler kuvvetliyken bir an önce lisansı alınmalı ![]()
Western Star 4900. 122SD için söylediklerim bunun için de geçerli.
Western Star 5700XE. Dışı güzel olsa da içinin biraz ilkel olduğunu düşünüyorum.
2021 yılına WS Sleeper, Volvo VNL ve İnternational LT hayırlı olsun diyorum ![]()
American Truck Simulator için Kuzey Kaliforniya yenileniyor ve Texas DLC’si geliyor!
https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-icin-kuzey-kaliforniya-yenileniyor-ve-texas-dlcsi-geliyor/
‘‘So, make yourself a cup of hot chocolate, coffee or tea put on some warm and cozy clothes, get yourself some good and tasty food, watch some classic movies, and let these stories pull you into fantasy worlds where everything is possible.’’
Bu adamlarla aynı dili konuşuyoruz ![]()
Selam kardeşlerim ats deki resmlerime verdiğiniz beğeni ve desteğiniz çok teşekkür ederim cansınız.
![]()
Kabul ederseniz 2 kişiye colorado 2 kişiye iberia çekilişi yapmak istiyorum. Bununla ilgili konu açabilirim.
Bu konuyu @simulasyonturk özel mesaj atarak bildirebilirsiniz
Arkadaşlar dan izin alayım talebe göre konuşacağım. Bu arada colorado şart değil yeni gelecek dlc de olabilir.
ATS her zaman başka oluyor
Ama keşke şu yükü ve aracı biraz daha hissedebilsek o zaman vites ile daha çok zevke geleceğiz.
Colorado Springs’deki NAMIQ biraderimizin madeninden çıkış yaptık.
Arkadaşlar american truck simulatora bence 1.40 erken gelecek ocağın ikinci üçüncü haftasında gelir güncelleme bir arkadaş bu forumda Steam db veritabanı güncellenmiş assetler var diyordu ve kapalı betada test ediliyor diyorlar arkadaşlar bence gelmesi yakın bu kadar bekletiyor scs software
Gece ortamını yeni ışıklandırmada merak ediyorum ay olacak mı acaba bulutların üzerine ay ışık saçacakmı oyunda yeni ışıklandırma da daha neler gelecek yeni skybox modu olabilir HD skyboxtaki bulutları ayırıp blenderda normal harita uygulamasıda yapılabilir
GTA 5 de böyle ayrılık skybox var bulutları ayrı normal map uygulaması yapılmış bence bundada bu durum olabilir