Bende öylesine yazmıştım.
İlk geldiğinden beri var kanka
İlk defa görüyorum trafikte.
yeni volvo vnl değil mi bu ? yoksa mod mu ?
Mod tabiki ama şaşırdım heralde bu moda özgü bir durum baya yeni kasa volvo görüyorum trafikte
Birsey farkettim az önce bugün scsnin ats için paylaştığı kabin aksesur videosunda 40 ile 43. Saniye arasinda beyaz renkli bir aracin icini gösteriyor daha doğrusu aracın yatak kısmını gösteriyor o kısım yeni volvo vnlye benziyor sizde bir bakın isterseniz belki ben yanlış benzetmişimdir.
Peterbiltin klasik versiyonunun içi bu 389 muydu neydi?
Evet 389’un içi .
ama bu açı normal kabin içi kamerada elde edilemiyordu, tamamen arkaya dönmüş. Videoyu çekmek için oyunun ayarları ile mi oynamışlardır yoksa tırın içinde yürüme özelliği mi geliyor acabaaaa?
Özel bir teknik kullanmışlar galiba video genelinde var.Scs böyle göze sokmaz easter egg şeklinde yapıyorlar genelde.
Bütün araçlarda var modlarını bir kontrol et istersen.
2 haftadır oynamayınca unutmuşuz bi an umutlanmıştım vnlmi diye
Sağol tek tek bakayım o zaman
Arkadaşlar merhaba iyi günler Trucksbook’la ilgili ufak bir sorum vardı yardımcı olursanız çok sevinirim. Geçen gün ATS üzerine kendi şirketimi kurdum ve teslimat işlerine giriştim. Öğrendim ki oluşturduğum yükler sadece serbest piyasada (sanırım adı böyleydi) çıkıyormuş kişisel dorsede bu sistem çalışmıyormuş. Ancak geçen gün Trucksbook olmadan öylesine yük piyasasından (kişisel dorsemle) bu gördüğünüz domates yükünü taşıdım.
İşin ilginç yanı daha sonra Trucksbook’u tekrar denemek için girdiğimde bu yükü Trucksbook’da yapılan bir teslimat olarak gösterdi. Ve sadece 71 mil gitmişim, Trucksbook öyle diyor ama ben aslında bu teslimatı tamamladım ve Trucksbook’da bu işi şirketime ve oyunuma hiç eklememiştim.
Uzun lafın kısası bu Trucksbook’da bir şekilde kişisel dorseyle yük taşımak mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Kişisel dorseyle taşınan yükü sayması lazım. Mil saymama mevzusuda telemetri hatası olmuş olabilir. Benim düşüncem böyle ama bu sistemi daha uzun süredir kullanan abilerimde mevzuya el atarlarsa daha iyi olur.
Tamamlamaktan kastınız sürerek mi yoksa ışınlanarak mı? Sistem sadece sürdüğünüz km & mil hesaplayıp kaydediyor.
Ayrıca steam cloud kapalı mı?
Yok sürerek teslimatı yaptım ve steam cloud açık.
@ENESS14 kişisel dorseyle nasıl yük taşıyorsun asıl onu merak ediyorum?