American Truck Simulator [Ana Konu]

pico şarabı merhaba kızım olmuş :thinking:

1 Beğeni

bi dk pico wine wyoming mi oldu göremiyorum çünkü beyin yandı

1 Beğeni

Evet hocam.

1 Beğeni

Fiyatları anlamsız yere yine coşturmuş lar.

1 Beğeni

Hislerinizin sesini dinlemeniz gerekiyor bazen. :blush:

@sparteam yorum çok iyi, teşekkürler. :+1: :sweat_smile:

2 Beğeni

Daha çok ATS için açılmış bir sayfa gibi :weary:

10 Beğeni

Ne deyelim o zaman ATS öncesi sessizlik ATS ye gelen ETS 2 ye geliyor

Abartısız söylüyorum; ats oynadıktan sonra ets2’ye girince bana orası çizgi film gibi geliyor

4 Beğeni

Bende de tam tersi oluyor.Harita paketlerini ats için aldım ama yok abi yok kendimi zorladım olmuyor alışamıyorum ats ortamına

7 Beğeni

@Ardaay7 :arrow_up::one::zero::zero::zero:

2 Beğeni

1.40 güncellemesinde yeni yollar olur bence sadece Wyoming yol bağlantıları değil yeni ek Utah dlc’sine rota 95 ve 24 yolları gelir eksik yollar tamamlanır sadece bakım güncellemesi olmaz

@can20 bu adam ne derse inanirım artık. Ats’ye Ufo araçları gelse dese inanırım. Bu yüzden ona soralım. Başkan 1.40’a her iki oyun için hangi içerikler gelecek?

2 Beğeni

Herkesin yaptığı gibi bizimki de kendi halimizde yaptığımız tahminler, çıkarımlardı yeri geliyor tutmayanlar da olabiliyor. Zaten güncellemenin büyük ve önemli bir kısmı blog yazılarıyla paylaşıldı geri kalanı da SCS Software bilir diyelim. :blush: :blush:

1 Beğeni

tanıtım videosu yeni düştü

6 Beğeni

Arkadaşlar renk tonu harika ATS nin birde şu ikinci resimde volumetrik bulut gibi effekt var ışıklar vuruyor sanki gerçekçi

4 Beğeni

Arkadaşlar spam atmak gibi olacak ama ATS ye şu yollar gelse 1.40 ta efsane olur

2 Beğeni

California ve Nevada’nın yenilenmesi gerek en azından eski asfalt dokularını değiştirip yeni DLC’lerde ki gibi yapmalılar.

1 Beğeni

Bende Cascadia haricinde diğer araçlarda Kabin dlcsi çalışmıyor.
Nasıl çözebilirim? Yoksa daha eski araçlar için yayınlamadılar mı :nerd_face:

Güncelleme konusunda yazıyor, bakabilirsin :slight_smile:

Biliyorum hocam. İşin gırgırındayım ben.