ats canada konusu var orada paylaşıldı
Arkadaşlar american truck simulatorda oyundaki nevada,Arizona, California texturelerini yenilerler gittikçe dokuları eskiyor birde Utah dlc sinde tuhaf bir durum var kanab,moab,pageden giden yolda Arizona kayaları eski birde bazıları renklerle çakışmıyor scs nin en büyük hatası kırmızı olan yerlere beyaz yada sand kaya ekliyor gerçekçilik kayboluyor doku güncelleştirmesi de haritayıda güncelleştirirler umarım böyle daha kötü sanki harita aceleye getirilmiş gibi
Utah’ta çok fazla hata var ya sanki aceleyle yapılmış.Salt Lake City çok kötü mesela.
Forumda Utah ile ilgili bir sürü arazi boşluk hatası gönderdim cevap bile gelmedi iplemiyorlar.
Washington ondan önce çıkmasına rağmen daha kaliteli bence.
Testerlerin gözleri bozuk galiba
Seero arkadaşım haklısın bir sürü hata var doğru kanab git kayalar tamamen uydurma kalitesiz Arizona kayası var moab tada böyle yapılmış onlar için yeni kayalar çizilmek zorunda pageden Utah a dogru yola gidiyorum kayalarda beyaz ton sand kullanılmış sand kayaları ilk geçişte ortasında sand kayaları var ben Google earth tan. Baktım öyle değil kırmızı kızıl kaya bundan dolayı scs software ye kızdım bu nasıl dlc ortasında boşluk var umarım doku güncellemesinde elden geçirirler Utah dlc sinde ekstra yenileme çalışmaları yapmalı scs. Monument walley kayaları eski Arizona dan kalma. 3d kaya ama 2d gibi görünüyor diğer bazı yerler iyi görünüyor ama textureleri HD değil o kayaları yenilenmeli rock table yazıyor ekstra aktarılmış çizilmiş Utah isminde bir tanesi yeni yeni baştan çizilmeli diğer kayalar ve Wyoming dlc’si ertelenmeli diğer eyaletleri yenileme liler ilk Utah,nevada,arizona.california yeniden elden geçmeli ekstra yol eklenmeli idaho,colorado,Utah,arizona gibi yerler kapatılır scs’ye yük olmaz bu eyaletler böylece yollarda doldurulmuş olur. Bu süreçte en azından ekstra yükten kurtulmus olur scs software
Son birşey diyeyim gelecekte tüm haritalar bitirilse yeniden ölçeklemeye gider scs software belki ATS 3 ,ATS 4’ ü görürüz en azından mevcut haritada herşey olur yeni bir harita çizimine. Gerek kalmaz
Arkadaşlar şu an oyundaki eyaletlerde, hangi eyalette kaç mil yol olduğunu bulabileceğimiz bir kaynak veya bilen var mıdır?
1 ay önce konuşulmuştu
Belkide yeni volvo vnl dir yada western starın sleeper cabidir.
ats den çıkıp ets ye girince ets deki çekiciler oyuncak gibi geliyor bana. ats hem çevre, ortam hem de heybetli amerikan çekicileri gerçekten bambaşka bir zevk sunuyor. amerika haritasının genişlemesi ve büyümesini zevkle bekliyorum. bambaşka boyutlara gelecek daha bu oyun.
Selçuk abi geçenki yayında üretimden kalkan bir tırı scs hiçbir zaman oyuna getirmedi demişti, eski cascadiayı beklemeyin diyerekten.
scs hiç eski çekici eklediğini görmedim, yeni çekici çıkar onları ekler mevcut olan eskimiş olur. aslında eski klasik araçları bir dlc olarak yapsalar parayla çok alan çıkar da çok zor tabi. harita dlclerinden bile fazla satabilir.
Eski Cascadia gelmeyecek, SISL yayında söyledi net bir şekilde.
Birkaç gün önce yazmıştım, hatta Selçuk beyle konuşmuştuk bunu sonra değiştirildi
Arkadaşlar ben baktım freightliner 122sd modeli gelebilir diğer model baktım freightliner sitesine sadece bu model. Var. Cascadiadan sonra
Belki daha eski üretimde olan araçlar bir kaçtane.
gelir böylece scs tüm varolan araçlar gelir
Elimizdeki tek veri 1 yıl önce paylaşılan bu blog. Üstelik oldukça da tutarlı gidiyor.
Geriye yeni volvo vnl, international lt ve 9900i kaldı.
gece 3 saatlik bir radyo tiyatrosu bitirdim inanılmaz zevkli oluyor oyunla tavsiye ederim. takın kulaklığınızı açın youtubetan çıkın yola. ama dikkat edin daha uzun süre oyunda kalıyorsunuz
Pico Wine (Hi Daughter) DLC’sini merak edenler için sanırım bugünkü Wyoming tanıtım blog yazısıyla merakları giderilmiş olacak.
Sizin bu kaynak baya sağlam. Saatinide söyleyin ona göre geleyim.
Bu kaynağı da merak etmiyor değilim.
Tahminler tuttu
Pavel amca. Sen misin?