American Truck Simulator [Ana Konu]

Normal nakliye yükü kısmından sözleşmeyi denemedim henüz trucksbook uygulamısını yükledinya o uygulamadaki hesabını açık tut oyunu açtıktan sonra oyunu başlat kısmında uyarı veriyor her oyun açtığında bu uyarının çıkmasına dikkat et. Birde promods kullanıyorsun tarayıcıdaki trucksbook sitesisinden hesabını açtıktan sonra ayarlara gir hem ets için hem ats için promods yazısının sağında boş kutucuk var onu işaretle kaydet de. Belki promods tan dolayı yapıyor olabilir.

1 Beğeni

1 Beğeni

Tamamdır deneyeceğim sağolasın.

1 Beğeni

Rica ederim kardeşim. :slight_smile:

1 Beğeni

Wyoming’in veritabanı kayıt tarihi 3 Eylül, Adı belli olmayan dlc’nin kayıt tarihi 2 Kasım
Wyoming yüz ölçümü: 255 bin km²
Texas’ın yüz ölçümü: 696 bin km²
Montana’nın yüz ölçümü: 381 bin km²

Son çıkan Colorado DLC’si kayıt tarihinden tam 6 ay sonra çıkışını gerçekleştirdi.
Iberia’ya gelecek olursak kayıt tarihi 19 Aralık 2019 ve yüz ölçümü 582 bin km²
Adı belli olmayan dlc’nin ise kayıt tarihi 22 Ekim

Bu istatistiklere göre tahminim ATS için Wyoming’in den sonra çıkacak olan dlc bence Montana çünkü Iberia’nın tarihi geriye kaydığı için ve virüsün şuan ki durumuna bakacak olursak Texas’ın 2021 sonu çıkacağını pek sanmıyorum. Wyoming ve Iberia beraber çıkabilir.

Ben 1 aydır Ats de kişisel dorse ile yük yapıyorum. yükü almaya giderken hız sınırını geçmemeye dikkat edin “kişisel dorselerde”, Bazen de Yükü aldığınız yerde yasak olan dorseye yük alıp taşırsanız da sorun çıkartabiliyor.

Steam Cloud’u kapatmanızı öneririm, “Telemetre yok” gibi hatalarla karşılaşabilirsiniz. Sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanmış :slight_smile:

Montananın çıkması daha iyi olur. Çünkü Interstate 90 Wyomingten geçiyor.Öncesinde Montana ve İdahodan geçiyor. Yani harita bütünlüğü açısından Montana ilk çıkar bencede. Bunun yanında Yellowstone da bu 3 eyalette bulunuyor.

Montananın 1 milyon Wyoming in 650.000 nufusu var görünüşe göre 2 eyalette küçük şehirler ve bol dağlık arazi olacak. Bu arada dip not ;
-Wyoming’in en büyük şehri ve başkenti Cheyenne nin nufusu 62.000 kişi.
-Wyoming 250.000 yüzölçümü ile Avrupa ülkesi Romanya’dan az farkla büyük

1 Beğeni

Lenn noldu bişe mi getirdiler sandık, 43 mesaj dünden beri:)) gençlik ana konular meşgul ediliyor bu kadar mesajla

3 Beğeni

bende wyoming ve montana çıkacak diye düşünüyorum fakat iberia 1.40 a yetişip şubat-mart gibi çıkarsa wyoming yetişmez ikisi aynı anda çıkmaz

Ats de sarı ışıkların uçuştuğu şehir neredeydi bir kez denk geldim bir daha bulamadım.

1 Beğeni

Arkadaşlar ben 1 ses modunda marş basma sesini diğer bir moda aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı

@EmirAkcaman yiğidim konu senin ve @ONURKULL kardeşimin alanı :wink:

4 Beğeni

Ses konusunda bir bilgim yok maalesef, belki modlar arası geçişi def/vehicle/truck/xxx/sound içinden satır yazmayla halledebilirsin ama sadece marş sesini onun içinden alıp diğerine aktarmayı formatın programı olmadan yapılabileceğini sanmıyorum.

2 Beğeni

Ben daha önce taşıyarak el freni çekiş sesini değişmiştim. Ama 2 modun içindede aynı isimdeki ses dosyası vardı. Bu şekilde varsa denenebilir.

2 Beğeni

Başarımlarda namıq şirketinden iş alıyorum colorado dan özellikle dikkat ediyorum aldığım bıraktığım şehire şirkete ama bazıları kabul oluyor çoğu olmuyor. 20 iş yaptım belki daha fazla sadece 6 tanesi başarım oldu. Yardım edebilecek bu sorunu yaşayan varsa sevinirim.

Blender’da bir fotoğraf ele geçirdim, fakat hangi tıra ait olduğunu bulamadım. Christmas Texture yazısı dikkatimi çekti acaba Christmas Paint Jobs Pack DLC için bir güncelleme olabilir mi?

2 Beğeni

Fotoğraftaki görüntü scania next gen.

Sadece montrose ve colorado springs’teki altın madenlerine yaptığın veya buralardan yapacağın teslimatlarda başarım sağlarsın. Colorado springs’te iki tane namıq şirketi var. Bunlardan biri altın madeni sadece. Diğerine teslimat yaparsan başarımı kabul etmez.

scania 2016 interioruna benziyor ve sağdaki V8 logosu da bunu kanıtlıyor