Geçen sene ses kayıtları yapılan tırlar.Cascadia 'nın son güncellemede galerisi ortaya çıktı .
2018 model Volvo VNL Gelebilir yani Cascadia 'dan sonra
Arkadaşlar Merhaba, ben şu sıralar ATS’ye sardım gerçekten çok güzel bir atmosferi var. Sizlerden İsteğim bana gidilecek güzel yolları söylermisiniz ? Utah dlcsi hariç hepsi var
@Burak39 Lisans, tasarım bahane diyorsun ama ne kadar uzun sürdüğü scs’nin ağzından duyduk
@BabyYoda kanka bunları bende biliyorum fakat hepsi için baya zaman lazım lonestar aralıkta geldi, mack ise nisanda ve son olarak ws geçen ay, aralarda 4-5 ay fark var, freightliner şubat veya mart gibi geleceğini düşünürsek ki o da 1.40’ın geleceği zamana denk geliyor, dediğin gibi yeni vnl 2021 ortasında gelebilir
Diyorum ki uzun sürmesinin sebebi SCS’nin pasif kalması.
Evet haklısın, gerçekten güzel bir atmosferi var özellikle çevre ve doğa seslerini dinleyince ama o kadar çok güzel yol var ki hangi birini söyleyim emin değilim mesela santa cruz - la yolu, eureka - artesia yolu olabilir mesela
Scs Software: neyse bir şey derdimde
@Burak39 @altunsoy07 yaklaşık 4-5 ayda bir tır geliyor, bir yandan dlc sayısı yılda üçe çıktı onun dışında da birçok özellik geliyor, Selçuk abi hepimiz harıl harıl çalışıyoruz diyor beni geçtin adama da mı yalancı diyorsunuz, bunun neresi pasif?
Kardeşim sen her şeyi başka taraflarından anlıyorsun. Seninle tartışmam mümkün değil.
yazdığımı yanlış anlamışsın kral
Peki ne anlatmaya çalıştın kardeşim aydınlat beni
Çünkü bazıları anlayışla karşılamıyor maalesef
@Burak39 arkadaşımız scs yayınlarını felan pek takip etmiyor veya hasan abinin yayınlarını orada n böyle şeylerin açıklaması yapılıyor, izlemeden veya dinlemeden gelmiş, bir aracın sadece 6 ayda yapımı sürdüğünü bilmiyor bunun yanında anlaşmalar lisanslamalar görüşmeler kısa zamanda olan şeyler değill ayrıca scs çalışan lisans uzmanı var sahada çalışan firmalarla irtibat halinde olan, bir haritayı 50 kişi yapıyor sanıyor sanırım bu firma öyle büyük firma değil alt tarafı 200 kişi çalışıyor gelecek olan şeyler anca geliyor anca yapılıyor
şu ats ve ets 2 harita dlclerini bitirince geriye artık dorse veya başka tür markalarla anlaşıp paralı dlc satacak. belki tırları da parayla satacaklar ama kitleyi tutmaları için insanların istediği özellikleri biran önce getirmeleri lazım.
Burada neredeyse herkes fanboy olmuş, SCS’nin kısır döngüsünde kaybolmuşsunuz.
Valla şurda Scs’nin bazı hareketlerini savunanları gördükçe sanıyorum bir çıkarları var.Burda F MAX modu yapıldı Scs de olmayan imkanlarla.Bana gelipte Scs harıl harıl çalışıyo diyip 6 ayda bir araç modu çıkartma.O kadar imkanı ver Fmaxi yapanlara sana 6 ayda Euro Coach çıkarırlar.
Pavel ets,ats 5-10 yıl kadar desteklenecek demişti.Buda içerikleri zamana böldükleri anlamına geliyor.SCSde tek haklı bulduğum şey bu.
Ama bu sene başında adamlar 20 senelik oyun yapma hayatlarında ilk defa bu yıl gelecek şeylerin haritasını yayınladılar.
Artık coronadanmı bilinmez birtek grafik güncellemesi gelemedi.
Fakat benim esas sinir olduğum şey yıllarca bekledikten sonra bazı şeylerin eksik gelmesi.
En güzel örnek ses motoru 2018in yazında duyuruldu daha 1.39la eh işte seviyesine ulaştı.Ve seneye devamı gelecek.(kaç sene oluyor hesaplayın.)
Eğer grafik güncellemeside böyle çıkarsa çok tepki alır.
Benim düşünceme göre de ışık güncellemesini 1.41 gibi getirip sonra dan hata düzeltmeleri yaparlar gibi geliyor.
Klamath Falls- Lakeview
Astoria-Coos Bay
Eugene- Medford