American Truck Simulator [Ana Konu]

Coloradoyu bugün çıkarsalar bari.

Hala SCS’nin sistemini çözemedin mi ?

Harita DLC’lerinden 1 hafta önce, haftaya yayınlıyoruz diye blog paylaşırlar. Aniden alın size Colorado mu diyecekler ?

Ben çıkış tarihi verilip herkese aynı anda çıkmasını istiyorum. O heyecan başka bir şey… ama yok zaten pre-order yapmıyorsun erken erişim videosunun pek anlamı da kalmıyor. Oynanacak oyun her zaman alınır yine oynanır.

1 Beğeni

Demeleri gerekli oynanış videolarından sonra. Oynamış kadar oluyoruz çok fazla spoiler veriyor o videolar.
SCS bir ara gerçekten takdir edilesi firmaydı 2015-2019 arası özellikle. Artık bayıyor benim açımdan .Her hareketlerini kestirebiliyorum .Aniden çıkartıp sürpriz yapmaları iyi olur. Hep söyleniyor ama radikal değişiklik şart oyunlarında.

2 Beğeni

Evet iyi olur ama maalesef bugün çıkma ihtimali %0. Biz de istemiyoruz spoiler yiyelim ama durum bu.

colorado 1 haftaya çıkar mı acaba? bekle bekle ağaç olduk. tarih de vermiyorlar ki bilelim ne kaldı artık. kendileri oynayıp bize gösteriyorlar.

1 Beğeni

Haftaya çıkmasını bekliyoruz.

1 Beğeni

valla ben scs de ea potansiyeli görüyorum.tekel oldukları için yavaş yavaş paragözleşmeye başlıyolar.inşallah bunun sonu hayırlı olur.

Salı veya en geç Çarşamba gibi gibi :wink:

2 Beğeni

bu ay colorado ve fm 21, önümüzdeki ay iberia. zarardayız iyice :smiley:

Arkadaşlar bende yol bilgisayarı menüsü ve GPS çalışmıyor sebebi nedir ? Aynı sorun ETS2’dede oluyordu

yanılmıyosam bazı araçlarda kabin içini değiştirmediğinden oluyodu. kabin seçeneğinden navigasyonlusunu alıyodun

kabin içi navigasyonlu olarak seçili

o zaman kurduğun bi mod etkilemiştir.

ATS Haritası coloradoyu bekliyordu colorado haritası çıkınca onu da ekledim. Yavaş ama emin adımlarla büyüyor ATS Haritası

(bana kalırsa seneye çıkaracakları o büyük harita Texas değilde Montana olur bence çünkü haritayı düzlemek onlar için daha mantıklı olur Montana ve Wyoming çıkar ve alta doğru inerler sonrasında 2022 de Kuzey ve Güney Dakota 2023 de Nebraska ve Kansas ve 2024 de Oklahoma ve Texas bence demedi demeyin)

benim gibi düşünen 3-5 kişi çıkar heralde yalnız değilimdir
ben olsam seneye Texası çıkarmam

15 Beğeni

Hard truck’da olan boyama paketi veri tabanına eklendi wot etkinliğiyle bedava alınabilecek alamayanlar ise pazarda satın aalabilecek sanırım

8 Beğeni

Dediğin gibi bende öyle düşünüyorum sırasıyla gidilecek onun dışında pek sürpriz beklemiyorum açıkçası ama harita çıkış tarihlerine bakarsak aşağıdan yukarıya gidiliyor yani montana ve wyoming’den sonra texas çıkar daha sonra ise yukarıya doğru çıkılır

1 Beğeni

Bence bizi güzel bir etkinlik bekliyor, bakalım nasıl görevlerimiz olacak?

18 yıl önce çıkan oyundaki boyama işini sınırlı sayıda olarak oyuna aktardık colorado da gezerken bu paintjobun keyfini çıkarın falan diyor sanırım colorado çıkınca olucak olan etkinliğin sonucunda verilecek yani colorado almayan etkinliğide yapamıyacak yapamayanlar bu boyama işinini de alamayacak ama pazardan alınabilir ben idaho almamışım ne etkinlik yaptım ne ödül aldım bu çok kötü oldu

İnşallah ETS 2de de sırasıyla giderler diyelim.