valla ne zaman oldu bilmiyorum ama ats’de genelde her güncellemede herhangi bir yola rework yapılıyor değiştiriyorlar ufak ufak yenileme yapıyorlar ve yeni yollar ekliyorlar
Hatanı düzeltmek isterim , orası Arizona değil Nevada
Eyvallah kardeşim benim
Arkadaşlar otomatik viteste hangi şanzımanı seçiyorsunuz veya şanzıman fark ettiriyor mu otomatik ve manulde
Bir şey soracağım benim bildiğim mod tırla multiye giremiyoruz fakat ben geçen hafta multide las vegas tan bellinghamın sağındaki dağa yük götürdüm o dağda peterbiltin küçük tırına benzer bir tır vardı tam olarak göremedim ama mod olduğunu nereden çıkardın derseniz tırın şasisi çok uzundu böyle bir şey var mı.
Save dosyasını düzenleyip şasiyi değiştirmiş olabilir, Mack in veya W900 ün şasisi olabilir. Localmod’lar var ama onlar diğer oyunculara gözükmez, genellikle kabin içi parçalar ve dış modifiye parçalarını localmod ile yapıyorlar.
w900 ya da mack şasisi olmayabilir scs nin yaptığı orjinal şasi olarak söylüyorsan şasi cidden çok uzundu. tırın kod dosyasıyla falan oynamış olabilir mi bilmiyorum. Tır küçük kabin olduğu için gözüme öyle gözükmüş olabilir mi diye düşünmüyorda değilim.
aga senin dediğini doğru anladıysam onun mantığı şöyle; örneğin w900 ün en uzun şasisini seçersen otomatik olarak yüksek kabin oluyor, yüksek kabin uzun şasi seçip save dosyasından kabini en düşük olanın koduyla değiştirince şasi uzun kalıyor kabin küçük olarak değişiyor ve toplama w900 oluyor :d
Aynen kardeşim olabilir keşke foto alsaydım ama tırın tipide değişik geldi tam göremedim.
Etkinlik ile dağıtılacak boyama paketinin DLC’si olabilir biri. (Tamamen tahmin, hiçbir dayanağım yok.)
Etkinlik olucaksa eğer ki olabilir ama neye etkinlik yapacaklar öyle bi aydayızki :d herşey olabilir, etkinliğin sonucunda 1-2 adet boyama işi verirlerse DLC gibi oraya eklenmez sadece oyuna eklenir. Yeni eklenen 1465750 APPID li dlc belki lisanslı teker belki lisanslı dorse belkide yeni bir çekici…
Belkide pico wine wyoming o yeni eklenende texas kim bilir.
Project Sherdder freightliner olarak tahmin ediyoruz. Project Pico Wine kimi yeni volvo diyo kimi wyoming diyo. Pico Wine nedir beyler sırrını çözen varmı ?
Colorado ya özel boyama paketi olabilir
Sanırım texas dlcsi @can20 de texas diye tahmin etmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Yeni kasa Volvo VNL 740 ile ilgili güzel bilgiler veriyor, Bakalım ATS’de göreceğimiz yeni tır bu mu acaba? Bu low-bed dorselerin yeni bir tarz özellikleri olduğunu söylüyor
Reis çıkarılacak çok tır var ATS’de de ETS 2’de de.
Evet haklı olabilirsin ama her markanın tırını yenilemeye kalkarsak birkaç yılımızı alır bu çok uzun bir iş lisanstır evraktır tasarımıdır çizimidir vs., ancak bazı tırları yenilemesek de olur çünkü eski değiller
Mack Anthem’de ve Western Star’da nasıl çizimlerini markadan aldıysalar bir yolunu bulsunlar. Lisans, tasarım falan bunlar bahane. Dünyada 1 numaralı tır simülasyon oyunu yapımcısısın. Artık bu olayları aşması gerekiyor. Selçuk abi bi yayında demişti bizim lisans için firmaya attığımız maile bir yıla yakındır cevap gelmiyor diyor. Gerekirse adamların ayağına gidin sunum yapın ikna edin adamları. Bir prototip sunun, SCS daha girişimci olmalı artık. Çünkü alternatif oyunlar geliyor ve SCS hala çok statik.