American Truck Simulator [Ana Konu]

Scs’nin tek yaptığı aracı aynı anda oyuna getirebilmeleri ve yayınladıkları ws amerikan tırı hissini hiç vermiyor, bunlar senin sözlerin

Adam

Yayınladıkları Western Star Amerikan Tırı hissini hiç vermiyor.

Demiş bunun neresi scs eleştirisi. Direk tırı eleştirmiş adam sayın scs avukatı.

2 Beğeni

Reis senin kafa farklı çalışıyor. Ben sana daha bir şey anlatamam. Anlamazsın da zaten.

2 Beğeni

Ats ve Ets 2 ye indirim gelmiş steam de.

WS’nin yayınladığı tır dese daha anlaşılır olur sayın hacı bey.

Anlatamıyorsun ki? Daha açık ve anlaşılır konuşabilirsin, ihtimalli konuşuyorsun, ws’nin yayınladığı tır demek başka yayınladıkları ws demek başka

Tüm başarımlar bitti, Colorado için bekleyiş başladı

5 Beğeni

Arkadaşlar bir şey soracağım size. Az önce oyunda Santa Fe şehrindeki garajımı sat dediğimde bana satış ücretini 0 dolar olarak gösterdi. Bunun nedeni ne olabilir ?

1 Beğeni

İçinde araç var mı veya dorse.

Hayır. Garajımı Bend şehrine taşıdım ve para gelsin diye satmak istedim. İçinde şöför ya da araç bırakmadım. Zaten öbür türlü satamıyorsun garajı bildiğin gibi abi.

Bu şekilde satılmaması imkansız ama mod filan varsa oda yapmış olabilir. Ben böyla hata hiç görmedim.

Mod yok abi. Çok saçma bir şey yaşadım. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Ben akşam ats ye girip bakayım

1 Beğeni

betadaysan belki ondan da olabilir

1 Beğeni

Hayır ben profili bozduğu için betalara katılmıyorum. Araştırdım ama kimse yaşamamış bu olayı.

garajın oyunda ilk seçtiğin garajsa ve geliştirmemişsen 0 dan satılır

1 Beğeni

Teşekkürler. Peki ya 2. aldığım garajı da geliştirmeden satarsam yine mi 0’dan satılır yoksa illa ki geliştirmem gerekir mi bir garajı para etmesi için ?

oyuna başlarken sana tek araçlık verdikleri garaj bedava olduğu için geri satarken para vermezler sonrasında 180 k $ a aldığın her garaj aynı para ya geri satılır…

1 Beğeni

Teşekkürler abi. Doğru, ilk seferde verilen garaj ücretsizdi. Neden para karşılığı satılsın ? :smiley:

arkadaşlar bu 6.yol (Tonopah’a giden) un bu kısa kısmı (100 km civarında) ne zaman yenilendi, tam hatırlamıyorum, bilen var mı?
Nevadanın neredeyse ortası burası ve aklıma acaba, Arizona, Nevada ve California yenilenmesi için küçük bir kısmı reworke ederek denediler mi sorusu geliyor.

5 Beğeni