American Truck Simulator [Ana Konu]

Sizce bu boşta duran galeriler yakın zamanda gelecek olan freightliner için olabilir mi?

3 Beğeni

zaten öyle ana haritada bir western star galerisi vardı onu sonradan boşalttılar freightliner için ana haritadada galerisi olsun diye

Bir WS galerisini St. George’a taşımışlar
Ayrıca Stockton, Oxnard gibi bazı şehirlerde değişiklikler var

freightliner a hazırlık işte :grinning:

o boş galeriler nerede

Freightliner gelsin ya. Bu western starı hiç beğenmedim.

1 Beğeni

Aynı fikirdeyim. Cascadia gelince 500 yorum yaparız artık site çökebilir. :smile:

Mack’in yaptığı anthem modelinin interior kısmı pek içimi ısıtmadı ama exterior çok güzel
Ama WS’nin 49X modeli için yaptığı hem interior hem de exterior çok hoşuma gitti doğrusu
Freightliner’ın Super Semı Truck gelirse zor ama, exterior ve interior açıdan çok güzel olacağını düşünüyorum açıkçası

1 Beğeni

Bence Western Star’ın Day Cab kabini sarmadı bizi. Tır yerine kamyon kullanıyormuş hissiyatı verdiği için sevmedik. Büyük ve orta kabini de eklenince görelim bir de.

3 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. Amerikan tırında olması gereken ihtişam yok. Bu yüzden SCS adına iyi gördüğüm tek şey lansman ile aynı anda aracı bir oyunda yayınlamış olabilmeleri.

1 Beğeni

İhtişam derken? Gerçekte neyse onu yapıyor zaten adamların yapabilecek bir şeyi yok

1 Beğeni

Eğer ats etsde kamyon veya tandem araçlar olsaydı bence western star tadından yenmezdi.Sonuçta araç kamyon olarak piyasaya çıktı.

Amerikan tırı dediğin devasa bir şey olur. Yayınladıkları Western Star Amerikan Tırı hissini hiç vermiyor.

2 Beğeni

Buradakilerin aksine ben beğendim Western Starı.Kamyon kullanma hissini iyi veriyor.Sesleri hariç.Lonestar da aynı şekilde kullanması zevkli.
Bu aracı arkasına damper dorsesi,tomruk dosyası takarak kullanmak lazım.

Araç gerçekten çok kaliteli ama oyuna geldiğinde kendi olmayan sesleri ve küçük kabinle geldiği için bu kadar tutulmadı, yoksa oyundaki en iyi TIR bence.

Az önce ne dedim? Gerçekte ki ile aynı?
WS böyle yapmış, scs ne yapsın?
Diğer kabin seçenekleri daha sonra piyasaya çıksın

Sesler yavaş yavaş oturmaya başladı

Kabin seçenekleri ve gelirse diğer model (daha estetik olan) tadından yenmez. O yüzden beklemeye devam. Bide bu kadar reklamı yapılan bi aracı güncellemeden bırakacaklarını sanmıyorum.

5 Beğeni

Kardeşim SCS’yi eleştiren kim ki.

Kesinlikle arkası gelecek, peşini bırakmazlar