1.39 açık betası için sayfa açıldı, başlaması yakındır
Beklentim Pazartesi çıkması yönünde. Çünkü indirimler 12’sinde bitiyor
Belki yarın çıkabilir.çünkü geçen sene böyle pempe kurdele yayınında pavel bilgileri vermişti ertesi gün beta çıkmıştı.aynısı olurmu görücez.
Amerika haritası kaç senede biter dlc ler ile 5 seneyi geçer herhalde scs hızıyla. Keşke scs promods ekibini işe alsa birliktelik oluşup daha hızlı yol alınsa filan.
orta kısma gelene kadar 2023 olur ondan sonrası Allah kerim
Florida’da NASA’nın Kennedy Uzay Üssü var devasa bir yer. Oraya ağır nakliyeler götürsek mesela, hayaller…
florida ve texas bu bakımdan önemli ancak duyurulduğunda göreceğiz scs mutlaka ekleyecekler o dönem oyun çok başka noktada olacak bunları kimse es geçmiyor
atsye bu sene 2 çekici dlc’si geldi , 2 harita dlc’si (idaho-colorado) geldi 2 adet ise bilinmeyen dlc gelecek onlarında ne oldugu belli değil çekici dlclerini saymazsak 4 adet dlc gelmiş olacak atsye bakalım kalan 2 dlc ne olacak merak konusu
Adamlar çalışıyor. Her sene bir şey bulup yapmaya ve oyuncuları memnun etmeye çalışıyorlar kolay değil.
En çok zorlayan harita ve çekiciler oluyor her sene
Sanırım tahminimce grafik güncellemesi 2021’in ilk çeyreğinde gelir iki oyunada 2 harita gelecek bunlar geldikten sonra yeni yilda getirebilirler yilbasi videosuda grafik guncellemesi ile alakali olabilir tahmin tabi bunlar fazla ciddiye almayin
umarım çift dorse almaz neyse colorado hatrına izleriz bakalım
muhteşem bir DLC geliyor yayından kısa izlenimlere bakarak…
şu an da canlı yayındalar
Bellingham-Omak arasını andırıyor biraz, gidilen güzergah
canlı yayında sürülen bölge
Routt National Park’tan Steamboat Springs’e…
vee toplamda 13 şehir var Colorado DLC’sinde
büyüterek aldığım ekran görüntüsü…
Bu oyun beni bazen korkutuyor yahu. Gece gece Nevada’nın ıssız yolları ve kimsenin olmadığı minik kasabalardan geçerken biraz ürküyorum. Arizona ve New Mexico’da da öyle.
Arazi çok geniş her yer dağ taş ets 2 gibi bina tünel vs bir yoğunluk yok birde haritanın bazı yerlerinde enteresan şeyler var havada uçan sarı ışıklar gibi.
Aynen abi doğru söylüyorsun. Mesela Arizona’da San Simon taraflarında bir yolda sürekli o bölgede uçan küçük bir uçak var gece 3’te yolda giderken 3-4 metre üstümden uçtu elim ayağım titredi sanki Outlast oynuyorum.
Aniden önüne çıkan renkli tabelalar, rastgele yol olaylarındaki araçların ışıkları falan da etki ediyor.
Ben bir keresinde yakıt alıyordum yol kenarında seside sonuna kadar açmıştım üzerimden bir savaş uçağı geçmişti sesiyle nasıl korktuğumu anlatamam bum diye geçti ses hızını filan aştı galiba