American Truck Simulator [Ana Konu]

1.39 açık betası için sayfa açıldı, başlaması yakındır :smiley:

https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=276

2 Beğeni

Beklentim Pazartesi çıkması yönünde. Çünkü indirimler 12’sinde bitiyor

1 Beğeni

Belki yarın çıkabilir.çünkü geçen sene böyle pempe kurdele yayınında pavel bilgileri vermişti ertesi gün beta çıkmıştı.aynısı olurmu görücez.

3 Beğeni

Amerika haritası kaç senede biter dlc ler ile 5 seneyi geçer herhalde scs hızıyla. Keşke scs promods ekibini işe alsa birliktelik oluşup daha hızlı yol alınsa filan.

orta kısma gelene kadar 2023 olur ondan sonrası Allah kerim

1 Beğeni

Florida’da NASA’nın Kennedy Uzay Üssü var devasa bir yer. Oraya ağır nakliyeler götürsek mesela, hayaller…

florida ve texas bu bakımdan önemli ancak duyurulduğunda göreceğiz scs mutlaka ekleyecekler o dönem oyun çok başka noktada olacak bunları kimse es geçmiyor

3 Beğeni

atsye bu sene 2 çekici dlc’si geldi , 2 harita dlc’si (idaho-colorado) geldi 2 adet ise bilinmeyen dlc gelecek onlarında ne oldugu belli değil çekici dlclerini saymazsak 4 adet dlc gelmiş olacak atsye bakalım kalan 2 dlc ne olacak merak konusu

Adamlar çalışıyor. Her sene bir şey bulup yapmaya ve oyuncuları memnun etmeye çalışıyorlar kolay değil.
En çok zorlayan harita ve çekiciler oluyor her sene

6 Beğeni

Sanırım tahminimce grafik güncellemesi 2021’in ilk çeyreğinde gelir iki oyunada 2 harita gelecek bunlar geldikten sonra yeni yilda getirebilirler yilbasi videosuda grafik guncellemesi ile alakali olabilir tahmin tabi bunlar fazla ciddiye almayin :grinning::grinning:

6 Beğeni

umarım çift dorse almaz :stuck_out_tongue_closed_eyes: neyse colorado hatrına izleriz bakalım

2 Beğeni

muhteşem bir DLC geliyor yayından kısa izlenimlere bakarak…
şu an da canlı yayındalar

Bellingham-Omak arasını andırıyor biraz, gidilen güzergah

1 Beğeni

canlı yayında sürülen bölge

Routt National Park’tan Steamboat Springs’e…

vee toplamda 13 şehir var Colorado DLC’sinde

büyüterek aldığım ekran görüntüsü…

8 Beğeni

Bu özelliğin ats deki çöllere gelmesi lazım.

3 Beğeni

Bu oyun beni bazen korkutuyor yahu. Gece gece Nevada’nın ıssız yolları ve kimsenin olmadığı minik kasabalardan geçerken biraz ürküyorum. Arizona ve New Mexico’da da öyle.

4 Beğeni

Arazi çok geniş her yer dağ taş ets 2 gibi bina tünel vs bir yoğunluk yok birde haritanın bazı yerlerinde enteresan şeyler var havada uçan sarı ışıklar gibi.

3 Beğeni

Aynen abi doğru söylüyorsun. Mesela Arizona’da San Simon taraflarında bir yolda sürekli o bölgede uçan küçük bir uçak var gece 3’te yolda giderken 3-4 metre üstümden uçtu elim ayağım titredi sanki Outlast oynuyorum. :smiley:

Aniden önüne çıkan renkli tabelalar, rastgele yol olaylarındaki araçların ışıkları falan da etki ediyor.

2 Beğeni

Ben bir keresinde yakıt alıyordum yol kenarında seside sonuna kadar açmıştım üzerimden bir savaş uçağı geçmişti sesiyle nasıl korktuğumu anlatamam bum diye geçti ses hızını filan aştı galiba :rofl:

5 Beğeni