American Truck Simulator [Ana Konu]

10 Beğeni

İşte bende bu yakışıklının geleceğine inanıyorum inşallah gelir :smiley:

2 Beğeni

:wink:

8 Beğeni

@can20 'nin paylaştığı görseldekinin kabini bu şekilde ama :slightly_smiling_face:

9 Beğeni

Ekranlı olan elektrikli versiyonunda geliyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam :pray:

1 Beğeni

Bunu seneye çıkaracaklar sanırım.
Bununda kahverengi döşemesi vardır.
Bi de elektirikli bu

image

4 Beğeni

Bi de ön ızgara tarafı çok havalı.
Farklı renk seçeneğinin olduğunu düşünün bide :smiley:

5 Beğeni

Süspansiyon, araç ses ayarları, çevre sesleri, trafik sesi vs. vs. bunları zaten konsolda kodlarını yazarak değiştirebilirsin :slight_smile:

1 Beğeni

Zaten biliyorum ama yinede teşekkür ederim.Ayrıca ben onlardan bahsetmiyordum daha eğlenceli ve gerçekçi özellikler lazım.Yani kirlenme,daha gerçekçi grafikler,gerçekçi renklendirme,mevsimler, gerçekçi süspansiyonlar o tarz şeyler gelmesi lazım iki saat kodla uğraşmak yerine oyunda olsa ne rahat olur ama sende düşün :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Elektrikli versiyonu olduğunu bilmiyordum güzelmiş ve havalı duruyor dışı :smiley:

bence oyundaki en büyük sorun bana göre grafikler kesinlikle ışıklandırmanın düzeltilmesi lazım havanın ve bulutların değişmesi lazım ve özellikle oyunun gerçekten antialiasing güncellemesine ihtiyacı var antialiasing kötü bu oyunda

1 Beğeni

Işıklandırma sistemi bu güncelleme de geleceği söylenmişti. Benim düşünceme kirlenme olayı vs. falan boş iş gerek yok bence bunlara, onun dışında grafikler falan yavaş yavaş yükseltiliyor biraz zamana ihtiyacımız var :slight_smile:

1 Beğeni

Katılmıyorum kuru kuru olmuyor dümdüz yolda kamyon sürüyorsun sadece. DLC 'lerde ki manzaralar dışında bir süre sonra can sıkıyor yani oyunu biraz daha eğlenceli bir şekile getirecek özellikler lazım :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Bencede öyle oyuna eglenceli özellikler gelmesi gerekiyor mesela araçtan inme araç yıkatma benzinliğin marketinden ürün almak yakıt parasını ödemek v.s v.s

bu bir simülasyon oyunu simülasyon gerçekçilik demektir gerçekte bu tırlar arazide toz toprağın çamurun içinde gittiği zaman tekerlekler çamurluklar nasıl kirleniyorsa oyunda da bu olmalı bunu istemek gayet normal bir şey bence grafik güncellemesi tamamlandıktan sonra mevsimler kirlenme vs. geleceğini düşünüyorum

tüm herkes istiyor zaten
Hem ats için hemde ets 2 için isteniyor bu özellik
İnşallah gelir
Bekleyip görecez

Simülasyon, diğer adıyla benzetim, teknik anlamda dünya ve zaman süreci üzerini taklit etmektir yani gerçeğe yakın demek aynı olması zordur. Oyun geliştirici activision, codemasters veya ea sports olsa anlarım ama biz scs den bahsediyoruz :slight_smile: Yusuf ve Scania’nın dediği gibi bazı şeyler olduktan sonra belki gelir kim bilir

2 Beğeni

siteye yeni üye oldum, daha doğrusu yeni keşfettim böyle bir siteye nasıl geç geldim anlamadım :slight_smile: 18 wheels of steel pedal to the metal, haulin, ets 1,2 vs nerdeyse tüm tır sim oyunlarını oynadım sonra uzun süre uzak kaldım, ats çıkalı 4 sene olmuş. geçen ay steamda indirim yakaladım ve tüm harita dlc leri ile beraber aldım. beni bu kadar etkileyen ve heyecanlandıran bir tır sim oyunu olmamıştı. gerçekten scsnin yaptığı en iyi iş. grafikler, fizikler, şehir ambiyansları, yollar vs mükemmel bir oyun olmuş.

5 Beğeni

Bu pazar konvoy var bekliyoruz kardeş

çok isterim nasıl yapıyoruz özelden yazarsan

1 Beğeni