American Truck Simulator [Ana Konu]

Key dağıtsalar keşke…:roll_eyes:

Gece konvoyu…

1 Beğeni

Bu da sonu…

1 Beğeni

Yatma vakti mi ? Daha karpuz kesecedik :grin:

ATS güncellemesi ve harita paketi için çalışmalar tam gaz sürüyor. Bugün Cuma :slight_smile: bir blog yazısı bekliyorum. Önce güncelleme çıkar ondan sonra DLC çıkar böyleydi olay.

SCS kayıplarda. 1 haftadır sosyal medya hesapları ve blog sayfası sessiz. Bugün bir haber vermeliler. Beklemedeyiz bakalım…

1 Beğeni

Hadi ya. Çıksın artık. Hem çok merak ediyorum hem de eski harita sıktı.

https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-new-mexico-eyaletinin-albuquerque-sehri-tanitildi/
Bütün bilgiler

Açıkçası ben hepsinden çok Texas eyaletini merak ediyorum. Nasıl olur acaba??

Texas eyaleti yüzölçümü olarak diğer eylaetlerden birazdaha büyüktür . Ama NM dan sonra tahminimce utah eyaletine geçerler sanırım . Salt lake mi ne vardı orda … oralar güzel olabilir .

Ya bence de UTAH eyaletine geçerler. Ama Texas hem büyük hem de çok fazla yol ağı bulunmaktadır. O yüzden o eyaleti merak ediyorum.

Şu çıkması beklenen New Mexico DLC’sinden sonra yeni tırlarla ilgilensinler artık. Burada lisansı beklenen tırların hiçbirisi çıkmadı. Umarım çıkar 4 tır sıkmaya başladı. Hep aynı şeyleri görüyoruz oyunda. ETS 2 kadar ATS ile de ilgilensinler. YETEEEEEERRRRRRRRRR…

1 Beğeni

Ordaki bütün tırların üzerine bi bardak soğuk su iç sen hocam özellikle Range T ve VNL için Volvo inadı bırakmaz. Diğerleride gelir mi gelmez mi bilinmez…

1 Beğeni

Gelmez zaten ama hep aynı şeyler sıkıyor hocam. ETS 2 bu yönden çok iyi. ATS çok geri kaldı.

Amerika’dan bir fotoğraf… :slight_smile:

5 Beğeni

Yerdeki şeyleri yılan zannettim :joy:

1 Beğeni

:wink:
Ekim ayına girdik artık güncellemede gelen özellikler duyurulacak ve açık beta tarihi verilecek. :slight_smile: Haftaya da çıkış tarihleri… obbaaaaaa :articulated_lorry:

3 Beğeni

Sonunda Simuş’un bildiği şeyleri öğreneceğiz be ! :smile:

1 Beğeni

Ekim bitmeden 1.29 açık betasının başlamasını ve 10 Kasım(Excalibur öyle yazmış) gibi bu tarihlerde New Mexico DLC’sinin çıkmasını bekliyoruz.

4 Beğeni