Key dağıtsalar keşke…![]()
Yatma vakti mi ? Daha karpuz kesecedik ![]()
ATS güncellemesi ve harita paketi için çalışmalar tam gaz sürüyor. Bugün Cuma
bir blog yazısı bekliyorum. Önce güncelleme çıkar ondan sonra DLC çıkar böyleydi olay.
SCS kayıplarda. 1 haftadır sosyal medya hesapları ve blog sayfası sessiz. Bugün bir haber vermeliler. Beklemedeyiz bakalım…
Hadi ya. Çıksın artık. Hem çok merak ediyorum hem de eski harita sıktı.
https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-new-mexico-eyaletinin-albuquerque-sehri-tanitildi/
Bütün bilgiler
Açıkçası ben hepsinden çok Texas eyaletini merak ediyorum. Nasıl olur acaba??
Texas eyaleti yüzölçümü olarak diğer eylaetlerden birazdaha büyüktür . Ama NM dan sonra tahminimce utah eyaletine geçerler sanırım . Salt lake mi ne vardı orda … oralar güzel olabilir .
Ya bence de UTAH eyaletine geçerler. Ama Texas hem büyük hem de çok fazla yol ağı bulunmaktadır. O yüzden o eyaleti merak ediyorum.
Şu çıkması beklenen New Mexico DLC’sinden sonra yeni tırlarla ilgilensinler artık. Burada lisansı beklenen tırların hiçbirisi çıkmadı. Umarım çıkar 4 tır sıkmaya başladı. Hep aynı şeyleri görüyoruz oyunda. ETS 2 kadar ATS ile de ilgilensinler. YETEEEEEERRRRRRRRRR…
Ordaki bütün tırların üzerine bi bardak soğuk su iç sen hocam özellikle Range T ve VNL için Volvo inadı bırakmaz. Diğerleride gelir mi gelmez mi bilinmez…
Gelmez zaten ama hep aynı şeyler sıkıyor hocam. ETS 2 bu yönden çok iyi. ATS çok geri kaldı.
Yerdeki şeyleri yılan zannettim ![]()
![]()
Ekim ayına girdik artık güncellemede gelen özellikler duyurulacak ve açık beta tarihi verilecek.
Haftaya da çıkış tarihleri… obbaaaaaa ![]()
Sonunda Simuş’un bildiği şeyleri öğreneceğiz be ! ![]()
Ekim bitmeden 1.29 açık betasının başlamasını ve 10 Kasım(Excalibur öyle yazmış) gibi bu tarihlerde New Mexico DLC’sinin çıkmasını bekliyoruz.