Key dağıtsalar keşke…
Yatma vakti mi ? Daha karpuz kesecedik
ATS güncellemesi ve harita paketi için çalışmalar tam gaz sürüyor. Bugün Cuma bir blog yazısı bekliyorum. Önce güncelleme çıkar ondan sonra DLC çıkar böyleydi olay.
SCS kayıplarda. 1 haftadır sosyal medya hesapları ve blog sayfası sessiz. Bugün bir haber vermeliler. Beklemedeyiz bakalım…
Hadi ya. Çıksın artık. Hem çok merak ediyorum hem de eski harita sıktı.
https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-new-mexico-eyaletinin-albuquerque-sehri-tanitildi/
Bütün bilgiler
Açıkçası ben hepsinden çok Texas eyaletini merak ediyorum. Nasıl olur acaba??
Texas eyaleti yüzölçümü olarak diğer eylaetlerden birazdaha büyüktür . Ama NM dan sonra tahminimce utah eyaletine geçerler sanırım . Salt lake mi ne vardı orda … oralar güzel olabilir .
Ya bence de UTAH eyaletine geçerler. Ama Texas hem büyük hem de çok fazla yol ağı bulunmaktadır. O yüzden o eyaleti merak ediyorum.
Şu çıkması beklenen New Mexico DLC’sinden sonra yeni tırlarla ilgilensinler artık. Burada lisansı beklenen tırların hiçbirisi çıkmadı. Umarım çıkar 4 tır sıkmaya başladı. Hep aynı şeyleri görüyoruz oyunda. ETS 2 kadar ATS ile de ilgilensinler. YETEEEEEERRRRRRRRRR…
Ordaki bütün tırların üzerine bi bardak soğuk su iç sen hocam özellikle Range T ve VNL için Volvo inadı bırakmaz. Diğerleride gelir mi gelmez mi bilinmez…
Gelmez zaten ama hep aynı şeyler sıkıyor hocam. ETS 2 bu yönden çok iyi. ATS çok geri kaldı.
Yerdeki şeyleri yılan zannettim
Ekim ayına girdik artık güncellemede gelen özellikler duyurulacak ve açık beta tarihi verilecek. Haftaya da çıkış tarihleri… obbaaaaaa
Sonunda Simuş’un bildiği şeyleri öğreneceğiz be !
Ekim bitmeden 1.29 açık betasının başlamasını ve 10 Kasım(Excalibur öyle yazmış) gibi bu tarihlerde New Mexico DLC’sinin çıkmasını bekliyoruz.