American Truck Simulator [Ana Konu]

Büyük ATS 1.37 spekülasyonu

1. Mesaj 16 May 2019 11:17

Şimdi beta 1.36 sürümünün yayınlandığına göre, gelecek sürüm 1.37’deki özelliklerin spekülasyonları ile başlıyoruz. Versiyon 1.37 muhtemelen 2020’nin ilk yarısında piyasaya sürülecek.

Aşağıdaki özellikler, bu yeni sürüm için makul:
[ ] iyileştirmelere işaret ediyor (natvander)
[
] FMOD katman yazılımını kullanarak Geliştirilmiş Ses Motoru
[ ] daha fazla fiziksel iyileştirme
[
] DX11 kullanan yeni aydınlatma sistemi
[ ] Caddeyi geçen vahşi hayvanlar
[
] Freightliner Cascadia
[*] International Lonestar

Bu sürümde pek olası değil ama yine de mümkün:
[ ] yeni Volvo VNL
[
] eski eyaletlerde yeni yollar
[ ] yeni hava durumu sistemi
[
] CAT DLC

Scs software forumda böyle birşey gördüm doğru mu acaba??

11 Beğeni

tamamen tahmin olan şeyleri sıralamışlar gelmiş soruyorsun doğrumu diye. yani biraz mantıklı olalım.

3 Beğeni

Adı üstünde ‘‘Spekülasyon’’ yani sadece söylenti. 3-4 ay sonra gelecek olan güncellemenin haberini SCS vermeden doğru haber olmaz o.

3 Beğeni

1.37 hem ATS için hem de ETS 2 için zaten 2020’nin ilk yarısında, 1.38 de aynı şekilde yıl sonu çıkacak. Bu zaten yıllardır devam eden bir döngüdür. Hem bu liste de olan özelliklerin aynısı 1.36 içinde de vardı, herif almış 1.37 demiş buna, gerçekten komik bir durum, araya cat dlc’yi koymuş belki yeriz diye. Buna gerçekten inandınız mı? :slight_smile:

1.38 2020 sonuna kalmaz. 1.37’nin Şubat-Mart gibi geleceğini düşünürsek. İki güncelleme arasında 8-9 ay gibi koca bir fark olmaz.

1 Beğeni

Biz 1.35’e mayıs’ta geçtik ayrıca sonu dediğim aralık değil ki orda aralık yazmıyor :slight_smile: biraz mantıklı düşünseniz? :slight_smile: Hiçbir şey sabit değildir :slight_smile:

SCS’nin güncelleme aralıkları ekstrem bir olay yaşanmadıkça en fazla 4-5 aydır. 1.38 bu hesaba göre yine yıl sonu gelmeden çıkacak. Yıllardır devam eden döngüyü yanlış öğrenmişsin. Yılda 3 güncelleme çıkar, senenin başı,ortası ve sonudur. 1.37’yi 2020’nin ilk yarısında görürüz demişsin evet doğru ama yaz mevsiminde çıkma ihtimali yüksek olan 1.38’e yıl sonu diyemezsin. :slight_smile: Neyse ne ya ne zaman geliyorsa gelsin.

Ya arkadaş sen beni nasıl dinliyorsun neyse ya çok önemliymiş gibi tartışıyorsun benimle :slight_smile:

Oyunda ve paketlerde güzel indirimler var.

2019-10-28%20225945

Ayrıca çeşitli “Bundle” paketleri hazırlamışlar, isteklerinize göre mağazadan göz atın derim. Önceliğiniz bunlar olsun. ATS canlansın!!! :smiley:

9 Beğeni

American Truck Simulator için hazırladıgım Steam başarım rehberidir. Utah başarımları dahil bütün DLC başarımları bulunuyor. Steamden oylayıp bana destek olabilirsiniz.

6 Beğeni

ATS’yi yenibaştan oynamaya hazır mıyız ? :wink::ok_hand:

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=194&t=260011&start=420

Sanırım bir haftaya çıkar…

4 Beğeni

American Truck Simulator haftasonu için steam’de oynaması ücretsiz beyler. İndirebilirsiniz.

Bu arada anlamadığım ilginç bir durum var. ATS’yi indirirken steam’de kütüphaneme baktım ve yeni oyunların eklendiğini gördüm. Call of duty world at war benim istek listemdeydi. Fiyatı 24 lira diye satın almadım. Oyunun sayfasına giriyorum hala 24 lira ve ücretsiz değil ama bu oyun benim kütüphaneme nasıl eklendi hiç anlamadım. Ayrıca black squad ve transmissions : element 120 isimli 2 tane oynaması ücretsiz oyun da eklenmiş kütüphaneme. Ücretli bir oyun, ben satın almadığım halde kütüphaneme nasıl eklenmiş olur anlayan var mı ?

Steam arada kafayı yiyor. Spintires oyununa sahip görünüyordum aylardır kütüphanemdeydi ama oyun dosyaları eksik iniyordu exe dosyası yoktu bende destek ile iletişime geçtim bu oyunu satın almamışsınız diyip kütüphaneden kaldırdılar.

O zaman ben de steam destek ile iletişime geçeyim. Parasını vermediğim şeyi kullanmam ben çünkü. Belli ki bir sıkıntı olmuş. Teşekkürler hocam.

1 Beğeni

ya onlar bedava dağıtılan oyunlardı diye hatırlıyorum başka bir oyunun yapımcısı da sahip olanlara eklemiş olabilir :smiley: kötü bir şey olmaz

Hocam oynaması ücretsiz oyunun kütüphaneye eklenmiş olmasını, dağıtılmasını anlarım da ücretsiz olmayan, hala belli fiyatı olan oyun nasıl eklenmiş oluyor onu anlayamıyorum.

hesap detaylarından eklenme tarihlerine bakabilirsin ödemeli bir şeyse çıkar zaten

Destekten son 6 ayda almış olduğum oyunlara baktım da en son indirimdeyken call of duty black ops 2’yi aldım. world at war satın alımlarımda gözükmüyor. Belli ki bir karışıklık olmuş.

Gayet detaylı ve açıklayıcı olmuş ellerine sağlık hocam. Türkçe, İngilizce ve diğer dillerdeki çoğu rehberlerden daha faydalı oluyor genel, üstün körü geçilmemiş, gayet faydalı.
DLC’ler geldikçe güncellemeye devam edersen ve eğer İngilizceye de çevirebilirsen rehberler içerisinde ses getirebilecek bir çalışma olmuş.

1 Beğeni