American Truck Simulator [Ana Konu]

Teşekkürler iyi dileklerin için. Tabiki DLC’ler geldikce güncellenecektir. :wink:

1 Beğeni

Oynun orijinal araçlarının sağ koltuğuna SISL Mega Pack ile neden bir şey eklenemiyor bende mi hata var acaba?

DLC1

Scs software forumda böyle bir sey buldumm

12 Beğeni

Bide boyle bir sey gördüm scs software ats forum da

Screenshot_2018-10-14-13-45-50

9 Beğeni

Bunu bulman bir anlam ifade etmiyor. Washington’a 2020 demiş ama bu yıl çıktı. Buradan anlaman lazım böyle olmayacağını… Kaldı ki 2041’de ne oyunlar oynuyor olacağız o zamana kadar harita çoktan biter ETS 4, ATS 3 falan çıkar hatta. :smiley: Haritanın bitme tarihi en geç 2027 falan olur. Pavel falan hakk’ın rahmetine kavuşur Allah gecinden versin de 2041’de kim öle kim kala.

Bu video bana daha gerçekçi geldi.

7 Beğeni

İki video da pek gerçekçi gelmedi. 2020 yılında Idaho ve Teksas’ın gelebileceğini söylüyor fakat seneye Colorado ve Idaho gelecek.

2040 ve hala ATS???

En azından haritanın bitme tarihi ve ileriki yıllarda bir senede gelecek olan eyalet sayısı hakkında verilen bilgi açısından daha mantıklı. En azından seneye Idaho’nun geleceği kesin gibi hem bu video hem de haritanın devam ediş mantığıyla. Colorado mu Texas mı bilemiyoruz ama dediğin gibi Colorado %90.

Teksas için araştırma yapıldığını bas bas bağırdılar ve hala Colorado diyorsunuz. :smiley: İki tane yol eklediler diye onun geleceğine inanıyorsunuz. Utah giriş yolları yıllardır var. :smiley:

Teksas 2 eyalet büyüklüğünde ve böyle olunca Idaho’nun önümüzdeki yıl gelip gelmeyeceği çok önemli öyle olursa fena olur.

2 Beğeni

Birde küçük eyaletler ücretsiz olur gibime geliyor bazıları.

Gezinti havasında Sierra Nevada oynanışı.
Yosemite Ulusal park yolu vs…
Adamlar aşşırı mı güzel çalışmış bilmemm :slight_smile:

ücretsiz vereceklerini sanmam küçük eyaletleri tek dlc yapıp parayla satarlar

Arizona olmuştu doğuya doğru çok küçük çünkü eyaletler zaten Arizona ücretsiz.

Onla ilgisi yok bence. Arizona sanırım önceden söz verildiği için ücretsiz yapıldı ya da çıkışta 2 eyalet olduğundan bir çeşit jest. Bundan sonra ücretsiz verileceğini sanmam.

Bence kimse küçük eyaletlere para vermek istemez.

Fiyatını azaltırlarsa neden vermek istemesinler ? Mesela Iowa eyaleti o kadar küçük ki 20 liradan fazla etmez. Aynı şekilde Alabama , Louisiana da baya küçük. 29 değil de 19’dan satsalar yine alınır.

1 Beğeni

Bence fiyatla oynamazlar, küçük eyaletleri tek DLC’de toplayıp satışa çıkaracaklardır. İleride East, North vs farklı bundle paketleri çıkabilir ABD haritası çok büyük çünkü.

3 Beğeni

Bugün Washinton eyaletinde bir dinlenme bölgesine girdim, Aİ bir tane tır dinlenme alanına gelip istop etti.Eskiden böyle bir özellik var mıydı ai lerde? Şaşırdım bayağı:slight_smile:

2 yıldır olan bir özellik ATS’de.

1 Beğeni

Anladım, az oynadığım için yeni farkettim.