American Truck Simulator [Ana Konu]

Resmi diyen olmadı ki zaten :slight_smile:

Şey ben ats oynarken agir nakliye cekerken gozume bir kac birsey denk geldi bunlar ats ye gelicek araçlar olabilir mi acaba??? Tam 5 tane ustu kapali brandali hatirlarsaniz volvo vnl de oyleydi

11 Beğeni
9 Beğeni
9 Beğeni

Yeni DLC American Truck Simulator - Pink Ribbon Charity Pack on Steam

2 Beğeni

1.36 açık betası yakında başlayacak.
DX11, 1.36 güncellemesi ile varsayılan işleme yazılımı olacak(renderer).
DX9 desteği 1.36 ile son bulacak. Artık yeni sürümler DX9 için çıkmayacak. Utah ve Road to the Black Sea’da bu şekilde olmak zorundaymış. DX11 artık tek çözüm :slight_smile:
Yeni ses motoru geliştirilmeye devam ediliyor ve 1.36’dan sonra eklenecekmiş(bence 1.37 falan diye umutlanmayın zaten yıl bitiyor 2020’de diyor özetle)
Birisi 6 aydır Teksas eyaleti üzerinde çalışıyormuş ve proje için temel taslaklar ile stratejiyi yapıyormuş. Teksas eyaletini yapmak için en az 20-25 kişilik bir takım gerekliymiş ve tek bir DLC olarak çıkacakmış(bu uzun iş haliyle bu sene ki gibi olmayacak ya da takvim kayacak).
Kamyonlar için ise ATS’de LoneStar üzerinde çalışılıyormuş. 2 farklı modelden ses kaydı almışlar. İç testler için yakında hazır olacakmış. Yıl bitmeden çıkarmalılar.

10 Beğeni

1.36 için dikkat çekici bir özellik yok sanırım hasan abi. dx 9 kalkıyor bir tek.

Ats’nin ilerki yıllar için planlanan harita dlc’ler için elimde bir video var (kesin olabilir) ancak yükleyemiyorum

1 Beğeni

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=272171

2 Beğeni

1.36 açık beta başladı.

6 Beğeni

Bende duyuru yapacaktım yerime @Mci61 yapmış teşekkürler ilk ETS2 olaymış :slight_smile:

1 Beğeni

12 Beğeni

Hasan abi en az iki senesi var benim tek isteğim lonestarın bu yıl gelmesi

Yıl 2050’leri gösterirken… :smiley::sweat_smile: (SCS forumda paylaşılan bir çalışma)

8 Beğeni

2028 yılına kadar Amerika’yı bitirmeyi düşünüyorlar :slight_smile:

5 Beğeni

Bunu kim paylaştı?

1 Beğeni

Amerika ile sinirli kalmayip amerika kıtasının tamamini yapsalar keske

1 Beğeni

Aynen sonuçta South American Truck Simulator değil. Bi alıyoruz Washington’dan Peru’ya kadar. :smiley:

2 Beğeni

bu Meksikalılar, Los Angeles başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden inşa edeceklermiş.
Video çok harika görünüyor.
1.36 güncellemesi bitiminde yayınlayacaklarmış.

4 Beğeni

ana harita genişledikçe doğal olarak zaman da geçtikçe ats yerine oturduğundan daha anlamlı ve oynamayanları da oynatacak işler çıkmaya başlıyor oyunun durumu buraya geliyor özetle
önümüzdeki sene teksas konuşuluyor bir de buna idaho çakarlarsa ve promods kanada vs. oohhh yollar tamam
çekiciler de listeedeki gibi sırayla gelirse abov

5 Beğeni