American Truck Simulator [Ana Konu]

3 tane çıkmamış DLC var. Biri map, biri çekici bu ikisi biliniyor. Üçüncü de map ile bundle yapılacak boya paketidir, iki çekici çıkaracaklarını ya da yeni kargo paketi duyuracaklarını sanmam, tabii SCS bu belli de olmaz. Her yıl farklı şekilde ilerliyorlar. :smiley:

2 Beğeni

ats west coast bundle paketi indirime girer mi yoksa şuan ki fiyatı uygun mudur alınmaya 28.70 TL

Where is new trailer from Gallon Oil in last 1.35 update beta?

Database’e şöyle bir şey eklenmiş. Aynı isimde ETS2’ye de geldiğini ve Twitter’da bir videoda yeni direksiyon topuzlarını gördüğümüzü düşünürsek (video sonradan kaldırılmıştı yanlış hatrlamıyorsam) onunla ilgili bir DLC olabilir.

3 Beğeni

evet yeni markalar hayırlı olsun bol bol araç gelecek :smiley: bir de fmod oldu mu vay anasını

7 Beğeni

En son böyle önceden paylaştıklarıda açık açık, araç 2,5 yıl sonra gelicek inş. yarın. İyi beklemeler şimdiden.

6 Beğeni

2022’deki kendime not: “bekleme olum bekleme daha var gelmesine.”

diyeceklerim bu kadar. :smiley:

Ciddili yoruma gelecek olursak, yazıda aşağıdaki çekicilere ulaşımı olan var mı diye kitleye soru sormuşlar ya bu nasıl yorumlanmalı? ETS2 için böyle bir istekleri daha önce olmuş muydu? Ben hatırlayamadım. Aklıma direkt “Belli ki Amerika’dan çekici bulmakta zorlanıyorlar.” düşüncesi geldi.

Daha iyimser bakıp kaydeceklerini kaydetmişler, fan kitlesiyle bir araya gelmek için bahane arıyorlar diyebilir miyiz?

1 Beğeni

SCS Software, American Truck Simulator’ın yeni çekicileri için ses kayıtları yapmak istiyor! SCS Software, American Truck Simulator’ın yeni çekicileri için ses kayıtları yapmak istiyor!

5 Beğeni

Umarım iyimser davranırlar ve yıl bitmeden 2 tanesini eklerler oyuna :wink:

SCS’nin en iyimser tarihi en az 2 sene…

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=272171

1 Beğeni

Spekülasyon olduğunu belirtseydin keşke.

spekülasyon falan değil

Valla ne yalan söyleyeyim çıktığı gün ne heyecanla almıştım bu oyunu :smiley: ama öyle güzel bir hal aldı ki oyun çevre dokusu felan ets nin yanında bayağı kaliteli kantar olayıyla zaten etsnin bilmem kaç adım ötesine geçti…çıktığı her dlc sini hi beklemeden aldım aynı şekilde etsdede çünkü almadığım zaman hep bir parça eksik hissediyorum oynarken vs. :slight_smile:

Aynen ats atmosfer ve çevre bakımından ets 2’den çok güzel haklısın buna katılıyorum. Ancak ets 2’nin de güzel bir çevresi olduğuna da kabul edelim :slight_smile: ama özellik olarak ets 2 ats’yi geçiyor bence :slight_smile:

ya tabikide şimdi bir oyunda tek ülke ama çok farklı atmosferleri barındıran eyaletlerden oluşuyor diğeri ise farklı ülkelerin atmosferinden oluşan bir oyun levhasından ev modeline kadar mesela :slight_smile: ama ats de levhalar bütün eyaletlerde aynı tip olacaktır ve keza evlerde tabi new york şehri washington D.C gibi yerlerde sadece bizim istanbul tarzı olacaktır :slight_smile:

Aynen çünkü Amerika’da en gelişmiş yerler doğu tarafı olduğu için dediğin gibi ama batı tarafı ise biraz daha geride ve scs buna çok dikkat ediyor. Bende bunu takdir ediyorum şahsen :slight_smile: ve ets 2 için şunu söyleyim haritada hala eskide kalmış yerler var onu da zamanla yapıcaklar 1.36’daki güncellenme de Almanya yenide inşa 3. faz varmış :slight_smile:

Başlığın adı bile spekülasyon?? Resmi başlık zaten değil. Yanlış yönlendirme yapmayın.

olabilir zaten 3 güncellemeye yaydılar almanyayı 1.36 da tamamen tamamlanması gerekiyo ama ets mi ats mi deseler bana önce ats derdim :slight_smile:

yok arkadaş kıyaslama olarak söz ediyor hani yanlış yönlendirme değilde :slight_smile: