American Truck Simulator [Ana Konu]

images%20(16)

Scs software forum’da gordum beyler hadi hayirli olsun

11 Beğeni

SCS’de çalışan birimi atmış ki bunu? Forum sonuçta konsept çalışma da olabilir.

6 Beğeni

Screenshot_3 Şu güzelim oyunu oynamayı bıraktık resmen ya

1 Beğeni

Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1
Al benden de o kadar 100 saat oynamışım. 4 buçuk güne tekabül ediyor :smiley: ama ets öyle mi o da 1890 saat 78 güne denk geliyor. Ats yi multi pek oynamıyorum oynarsam single oynuyorum çünkü serverda az kişi var bir de tek başına multi sarmıyor oynayacak pek arkadaşım da yok o yüzden. single da araç modları buldukça onlarla oynuyorum

Bende en son washington dlc si cikinca oynamistim

5 tane gizli başarım eklendi.:smiley:

3 Beğeni

ATS için Map Booster paketi niye bulunmuyor arkadaşlar?

ATS’de West Coast Bundle var. O da ATS’nin Map Booster’ı gibi bir şey. Oregon, Washington ve Forest Machinary DLC’lerini içeriyor.

1 Beğeni

New Mexico o pakette bulunmuyor maalesef, onu ayrı olarak alınca %20 mi ne indirim olmuyor. Sadece haritaların bulunduğu paket olsa daha iyi olurdu.

Sey beyler simdi ats yye girdim bu dorse cikti varmiydi oyunda

9 Beğeni

SISL’in Trailer Pack USA modu varsa onunla gelmiştir.

sisl modu tabii

ATS’ta West Coast Bundle ve ETS2’de Map Booster gibi paketler tek seferlik mi alınabiliyor?

Diyelim ki West Coast Bundle paketini aldık, Utah DLC’si çıkınca o pakete eklenirse paket tekrar alınabilir oluyor mu?

DLC o pakete eklenirse o paketi indirimli olarak tekrar satın alabilirsin evet. Örneğin 3 map 60 lira sende ikisi var, 20’ye alırsın. Yeni bir boya paketi ile çıkarırsa onları da ayrı bundle yapıyor o da uyguna geliyor, kısaca hangisi ucuza gelirse onu alabilirsin.

Washington çıktığında boya paketi ile alırsan normal satın almadan ucuza denk geliyordu hem de boya paketin olmuş oluyordu, çıktığı zaman bakmak acele etmemek gerek.

Paketten 1 kere yararlandığımız için daha izin vermezle diye düşünüyordum tekrar tekrar alınabiliyorsa iyiymiş. Aydınlattığın için teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

1.35 beta kaldırılmış. Artık eski sürüm için seçebiliyorsunuz. Hem ETS 2 hem de ATS için yapmışlar. :slight_smile: Yeni güncellemeler yolda olabilir.

2 Beğeni

Dün akşam ATS Steamdb veritabanına yeni DLC eklenmiş. ATS coştu iyice. İnşallah fazla bekletmeden çıkarırlar DLC’leri.

Inşaallah yakin zaman da cikartirlar ets2 baymaya basladi beni

O paketlerden birinin mutlaka yeni bir çekici olması lazım. Yeni haritayı onunla dolaşmamız lazım…