American Truck Simulator [Ana Konu]

Dostum Mack’in bu durumu burada tartışıldığında FSM padişahlığı babasına geri devrediyordu. Sitede arama sistemi diye bir şey var.

2 Beğeni

İnşallah ATS’ye böyle yollar gelir. Birkaç eyalette var bundan.

atsye vermediysen ben senin var ya aaa :smiley:

3 Beğeni

Bunu görünce lisans suçlusunun kim olduğunu düşünmeye başladım:joy:

Yıl 2027::smiley:

4 Beğeni

İnsanın içi gidiyor şunlara :persevere:

Ats için Steamapp veritabanına Marula VRM isimli bir dlc eklenmiş. Ne olabilir acaba?

3 Beğeni

Marula bir bitki ismi ve Romanya’da bir yer, konu ETS2 olsa oradan yürüyelim derdim ama daha olası olan SCS’de o isimde senior vehicle artist çalışıyor. Çok büyük ihtimalle yeni çekicilerden birini eklediler, malum çekiciler ATS’ye ücretsiz DLC olarak geliyor.

4 Beğeni

Aynen international lonestar?
Freightliner casadia?

10 Beğeni

Muhtemelen International Lonestar. Yıl bitmeden yeni bir çekici ekleyeceklerini söylediklerini hatırlıyorum.

SCS bu yıl içinde oyuna iki tane yeni araç eklemeyi planlıyordu. Bunların International LoneStar ve Freightliner Cascadia olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.

Neden herkes araçlara yöneldi. SCS bu yıl içinde Ats için bir markaya modifiye paketi de getireceğini söylemişti. Ya modifiye paketiyse?

Çekici olma ihtimali daha yüksek. O çekicileride ekleyip sonrasında modifiye paketi olabilir

cascadianın ATS wiki sayfasına girerseniz cartho cascadanın bu yıl çıkmayabileceğini (ama ihtimal)ama lonestarın kesinlikle bu yıl çıkacağını söylemiş

3 Beğeni

ne olur affet aşkım :worried:
atsss

1 Beğeni

Benim de 30 Haziran.

Tesadüfün böylesi :joy:

1 Beğeni

Ahh be, bilemiyoz kıymetini. Benimde en son oynamam o tarihlere yakındı, geçen salı günü girdimde aracı çalıştırıp bir tur attım öyle. Hatta bu hafta onun indirim günüydü, paketleriyle birlikte. Güzelde indirimler vardı. Ama önemseyen yokki…

2 Beğeni

Kendi adıma diyim biz kıymetini biliyoruz da asıl onlar bilmiyorlar. Yıllardır 3 tırla bu kadar oluyor :confounded:

1 Beğeni

yıllardır 2 tırla oldu 3.tır daha yeni geldi ama daha fazla tır gerek ayrıca aksesuar paketlerininde gelmesi gerek

1 Beğeni