American Truck Simulator [Ana Konu]

Profilime her girdiğimde çekiciniz uygun yere park edildi diyip ana garajdan devam ediyorum , Çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Seviye 14 e geri attı ve her seferinde saat 13.02 den alıyor. Mod ekleyip çıkarmadığım halde. Oto. Kayıt bir işe yaramıyor şu anlık profilimde. MP den kaynaklandığını düşünüyorum ama bilemedim :thinking:

1 Beğeni

Zarar vermiş profiline. Her zaman ikisi için ayrı ayrı profil kullanılmasından yanayım…

Bende o fikirden yanayım ama…:man_shrugging:t2:

Bendede hiç bir mod olmadan oyuna girdiğimde araç modifiye ediyorum ondan sıkıntı yok ama sür dediğimde çalışmayı durduruyor sorun mu var acaba çünkü tüm profillerde aynı sorunla karşılaşıyorum dosyaları sildim tekrar yükledim ama yine aynı sorun oluştu

Oyunun ön belleğini doğrulama işe yarayabilir. Buda çözüm olmazsa komple tekrar temiz bir kurulum yapın. Bahsettiklerim orijinal oyun içindir…

Yeni VNL, Mack ve Tesla harika gözüküyor. Çok değil sadece bunlardan birisi getirin hiç yoktan. :sob:

Construction Sim 2’nin Mack lisansını almasından sonra ATS’de alındı mı dedirtiyor da işte asıl olay onun alması bunların da alacağı anlamına gelmiyor. Ama etkiliyordur. Bakalım bir şey çıtlatılır. Bam diye bir blog yazısında gösterilir :smiley: Hayda sonra Mack ne zaman gelecek Mack ne zaman çıkacak? Mack güncellemesi gelmeyecek mi? başlarlarlar.aarar

MP ye gelir mi mack :stuck_out_tongue_winking_eye:

Yoksa Mack mi geliyor? :scream:

Abi Mack gelince ATS Türkiye’ye gelecek mi?

Arkadaş ben anlamıyorum ats şehre girdim mi veya bazı yerlere kasıyor ets 2 kasmıyor ats kasıyor sırf o yüzden ats oynamıyorum dünder beri hele new mexco da çok kasıyor şehirlerinde

IndieDB ödüllerinde oy verebilirsiniz.

3 Beğeni

güzel bir paket satışa çıkardılar

https://eshop.scssoft.com/american-truck-simulator-enchanted-edition#prettyPhoto

benim aldığımda bunlar yoktu :frowning: lanet olsun…

2 Beğeni

Baba sipariş verdi :smiley:

Arkadaşlar bloğumda American Truck Simulator çekici galeri listesi paylaştım. Avrupa çekicilerinin olduğu şehirler de dahil. Umarım faydalı olur. Keyifli sürüşler.

http://www.furkanozden.net/2017/12/american-truck-simulator-cekici-galeri-listesi.html

6 Beğeni

Ya bu oyuna şerit takip sistemi gelmesi lazım. Akşam yorgunluğumu atmak için direksiyon başına geçiyorum dalmalar vs. Normal yani şeritten çıkıncada riskli hareketler oluyor. :smile:

1 Beğeni

Yorgunluğu atmak için direksiyon başına mı geçiyorsun wtf :smiley: Yorgunken araç kullanmamayı öğretmediler mi :kappa:

3 Beğeni

Oyun şuan %75 indirim ile 59.00₺ yerine 14.75₺ haberiniz olsun.

39

F7 yaptığımda işaretli yere götürüyor tamirhane olduğu için . Farkettimde işaretli yoldaki dinlenme tesisi "Pedro travel Rest " olarak geçiyor. :smiley:
Küçük bir detay sadece :slight_smile:

5 Beğeni

Ana garaj olarak nereyi önerirsiniz?