Maksat ay boş geçmesin bişeylerle topluluğu uğraştırmak için.
Hahaha ula Batu adamsın
Missouri ve Arkansası henüz almadım. Iowa ve Louisiana ikilisi de tamamlanınca hepsini alırım. Güzel bir orta Amerika gezintileri yaparım. Tavsiyemdir bu tarz şekilde 3-4 eyalette bir ATS’ye uğrayıp takılmak daha keyifli oluyor.
Dakotaları güney ve kuzey diye 2 ayrı DLC değil de tek DLC olarak çıkarmalarını isterdim ama öyle olmayacak gibi gözüküyor.
(Görselde Güney Dakota için TBA denmiyor ama bu duyuruyla birlikte Güney Dakota içinde TBA diyebiliriz)
ATS hayattır. Göz ufku diye bir olay var orda. Gözleri ets gibi yormaz kasmaz. Coğrafyası eyalet eyalet değişir. Missouri, Texas sonrası açık ara en süper DLCdir. İniş çıkış olayı muazzam. Montana da bunu yapmamışlar ve eleştiri yemişlerdi. Kesinlikle almayanlar bunu tereddütsüz alsınlar. Montana sonrası bugün gelen blogla da sabit, dacotalar (18 WOS Pedal efsane oyunundan ve Haulinden hatırlayanlar) tarihi Bismarc şehrini getirecek. ABD başkanlarının portrelerinin olduğu yer de oralarda. En çok da promods ekibi bekliyor. Kuzeye, Alberta’ya geçiş için.
Ezcümle, hayallerin başkenti Chicago geldikten sonra ATS ekibi ŞEHİRLEŞMElerin çok yoğun olduğu DLC lere geçiş yapacak artık. Çok fazla dağ tepe vs beklemeyecek herkes. Ama ticaretin ve nüfusun en yoğun olduğu asıl doğu kısmı başlayacak
benim için asıl olay burada bitiyo ben her ne kadar gerçek hayatta virajlı inişli çıkışlı yol sevmesem de oyunlarda tam aksine çok seviyorum. özellikle atsde ağır yük alıp motoru bağırtmak çok hoşuma gidiyor(arada bir girer montanadaki dağlık yolda ve coloradodaki 1 milyonluk yolda takılırım)
ben montanayı coloradoyu ve wyoming i çok sevmiştim valla düzlük eyaletler hiç hoşuma gitmedi benim insanın uykusunu getiriyor g29la oynayınca
Önce bence de Iowa çıkar çünkü kapak fotoğrafı güncellenmişti diğer dlclerde kapak fotoğrafında tır yok daha.
GTA 5deki benimde hoşuma gidiyor. Hatta bilerek yıkıyorum onları
Bulunduğum yerde problem var. Sağa dönmeme rağmen kırmızıda geçtim ceza yedim. Sizdede öyle mi ? Nadirde olsa bazen oluyor.
Amerika da bazı noktalarda sağa dönüşler kırmızıda geçiş serbest olmuyor. O noktalardan birinden geçmişsin bug değil yani bu durum.
Bilgilendirme için teşekkürler. Bilmiyordum.
ABD’de Kırmızı Işıkta kontrollü sağa dönebilirsin. Bazı yerlerde Kırmızı Işıkta Dönüş Yok uyarısı olabiliyor. Bu uyarı levhasının olduğu dönüşlerde yasak.
Öncelikle selamlar,
Bir sorum olacak, ben ışıklar yeşil olduğu sağa dönerken falan hep ceza yiyorum. Nedeni nedir?
Buranın cevabı ‘How is possible’ sanırım.
Bu hafta full ATS blogu oldu, haftaya full ETS 2 blogu olması dileğiyle
ETS 2 üvey evlat galiba