Aslında genişten dönebilirdim ama nasılsa devilir diye düşünmüştüm. Gerçek hayatta o tip şeyler deviliyor ya. O yüzden rahattım.
IOWA → 11 Şehir
ILLINOIS → 9 Şehir
LOUISIANA → 11 Şehir
Forumda paylaşılan şehir isimleri:
IOWA:
- Council Bluffs
- Des Moines
- Sioux City
- Ottumwa
- Burlington
- Iowa City
- Fort Dodge
- Cedar Rapids
- Mason City
- Davenport
- Dubuque
ILLINOIS:
- Chicago
- Marion
- East St. Louis
- Rockford
- Effingham
- Champaign
- Peoria
- Quincy
- Bloomington
- (Possibly) Moline?
LOUISIANA:
- Shreveport
- Monroe
- Natchitoches
- Alexandria
- DeRiddler
- Lake Charles
- Lafayette
- Houma
- Port Fourchon
- New Orleans
- Baton Rouge
Görünüyor. Yanlışsam düzeltin.
scs forumda da denilmiş, ya kasten yaptılar ya da eyalet imgeleri altındaki WoP dewamke iken gözden kaçtı. 3 eyaletin alayının gösterilmesi editör hatası diyen de var. ATS topluluğu şokta ama
Gösterseler n’olcak devlet sırrı değil sonuçta. Her harita çıkışında sır gibi saklıyorlar haritayı.
Bu kadar basit şeyleri beceremeyen tek şirket scs olabilir.
Bence kasten yaptılar. Eğer video için içerik yapacaksam tam sürüm kullanırım niye kendimi ateşe atayım ki boşu boşuna? %100 kasıtlı bence.
GTA 5’te otobanda bir kaç yerde var bunlardan aracı ortalıyorum üstlerinden geçiyorum. Çok zevkli oluyor Ayrıca gişe ve sınır kapılarındaki bariyerlerde aynı. Normalde kırılması gereken şey araca hasar veriyor.
(gönderi yazarı tarafından silindi)
bu scs ne yapmaya çalışıyo anlamak güç hele bi duyurduklarını çıkarda sonra yenilerini duyurursun amk duyurupta çıkarmadığı aşağı yukarı 10 tane dlc var map harici. Şimdi duyurmanın anlamı ne maks 1 hafta sonra unutuluyor zaten hala 2 sene önce duyurduğu dlc yi çıkarmadılar ets tarafına
Hayatımda gördüğüm en boş 5 aydı. Mayıs ayını bitirdik ama elle tutulur hiçbirşey yok 3 haritan daha çıkmamış 4. yü duyuruyor. LMAO
bende sırası bile karıştı louisiana mı geliyor iowa mı geliyor diye illinois yeni duyuruldu en son o gelir de çorba oldu 6 ayda bir 5-6 dolar para vermekten
bunlardan hangisi çıkacak şimdi sırası ile unuttuk bak şimdi
şimdi 4.ncüye south dakotayı da ekleyelim kervan karıştı iyice tabi
louisiana > iowa > illinois > south dakota galiba
@OzerCebeci link atamadan duramıyor her gün pusuya yatıyor link paylaşmak için sjsjsj attığım halde linki attı ben pes ettim siliyorum blog linkimi. Paşa hazretleri attı zaten.
- Iowa
- Louisiana
- Illinois
- South Dakota
duyuruluş sırasına göre çıkıyor.
Olabilir valla önce düzlükleri çıkarırlar belki bu sene 2 tane dlc gelir bir tane yazın bir tane sonbaharda. Dakota galiba dağlık bir alandı bunları çok uğraştırır dakota belki seneye yazın yada sonbahara doğru çıkartırlar 3.ncu dlcyi de ilkbaharda yada kışın salarlar
ama 1.5 sene sonra çıkacak dlcyi niye şimdi duyuruyorsun ki onu anlamıyorum ne gerek var ne anlamı var
tamamdır iowa duyurusu geleli neredeyse 1 yıl olmuş onu görmemiştim teşekkürler