American Truck Simulator [Ana Konu]

1. ATS blog’u oldu… ETS 2’de Otobüs haberini saldılar bilmem kaç … blog’a bedel olarak herhalde :smiley: :smiley:
4 Beğeni

Bir tane daha oldu

2 Beğeni
8 Beğeni

1 Beğeni

Ulan ne Ats imiş be arkadaş ETS 2 için en son duyurulan bloğun üstünden 12. günü bitirdik 13. güne gireceğiz daha da adam akıllı bir şey duyurulmadı gitti. Vallahi de YETER ARTIK…

2 Beğeni

ETS 2 için duyulan çok harika şeyler vardı. ETS 2 içinde yeni blog gelir illaki ama ne zaman bakalım

https://x.com/kenworthtruckco/status/1936153278062248030?s=46

12 Beğeni

Geçen ATS için SCSnin yayınında çizilen resim Kanada’da bir dağ manzarasıymış.

1 Beğeni

Öncelikle herkese iyi, sağlıklı geceler. Bir sorum olacaktı.
Halihazırda T300 RS GT ile oynuyorum. Fren ile ilgili bir sorunum var. Frene az dokunduğumda bile çok fren yapıyor, en azından bana göre diyelim. Oynanış ayarlarından fren sertliğini en düşüğe getirdim fakat bundan başka bir ayar var mı acaba? Frenin biraz daha yumuşak olmasını istiyorum.

6 Beğeni

MACK Truck yine bi tanıtım :slight_smile: 1 dk falan kaldı.

2 Beğeni

Son paragrafta aslında Route 66 nın Arizona reworke içinde bir yer edindiği aşikâr edilmiş aslında. Büyük pastanın küçük bir bölümü şu an duyurulan blog
Kingman üzerinden Gallup istikametine devam eden Route 66, dünyanın en büyük acı biber festivaliyle meşhur ve Meksikalıların ABD’deki başkenti Albuquerque şehrinin üzerinden Santa Fe’ye devam eder. blogdaki son iki resim Grand Canyon. US_64. bu da aslında bu bloğun muhtemel bir Arizona Reworke’un ön izlemesi olduğunu gösteriyor

:v:

edit:

bir yoldan daha ötesi…
inanılmaz detaylı bir inceleme araştırma sitesi kurulmuş.
her detayıyla Route US-66!

6 Beğeni

2025 modeli çıkmış yine aynı dashboard. Ne zaman değiştirecekler acaba ? Bu dashboarda güzelde model atlıyor dahsboard yenilensin bence.

1 Beğeni