American Truck Simulator [Ana Konu]

Special dediği için heyecanlandım sonradan tırın aslında oyunda var olan tır gördüğüdme yeni şey olmadığını anladım.

49X tuning pack olabilir

1 Beğeni

Western Star bunu paylaşmış.

Umarım tuning packtir ama ben aracın üstünde tuning packe ait bi parça göremiyorum

1 Beğeni

Tablet ekranlı göstergeler geliyor o zaman. Zaten oyunda Cascadia ve 57X’te var direk blogda duyursalar yeterdi.

güncellenmiş 49x geliyor sanırım.

Fotoğraf 57X Steam sayfasından alınmış. Yapacağınız işi…

1 Beğeni

Büyük Oylama

• 49X yeni dashboard
  • 57X yeni dashboard
  • Şarköy dlc
0 oylayan

Western Star ve Freightliner, Daimler Trucks’a ait. Kardeş şirketler yani. eCascadia gelecek olmasın. SCS son zamanlarda ters köşe yapmayı seviyor.

Çıkmayan bir araç dlcsi vardı. eCascadia demişti herkes. →
https://steamdb.info/app/3352290/info/

Western Star gösterip Freightliner mi eklenecek ? Sanmam ama SCSnin işleri hiç belli olmaz. Daha öncede Volvo FH 5 beklerken Bir anda Iveco Sway gelmişti. Sonra Volvo FH6 duyuldu biz Volvo FH5 ile gelir mi diye düşünürken hem FH5 hemde FH6 yayınlanmıştı. Artık şasırmamak lazım SCSnin işlerine süprizleri sever.

Arkadaşlar Freightliner ne alaka? Totonuzdan element uydurmayı ne kadar seviyorsunuz. Western Star görseli paylaşmış her iki tarafta. Ayrıca bu kadar uzatmanında bir anlamı yok yayın sırasında göreceğiz.

1 Beğeni

Acaba western starin elektrikli modeli geliyor olmayasın. Bktım internettende 57Xin varda 49Xin yok gibi zaman ztn yaklaştı yayında görürüz.

Yayın başladı. Western Starden gelen var. Büyük bir şey gelecek o belli.

Yeni şey yok arkaaşalr maalesef ki. Sadece WestveynStar markasında çalışan bir kişiye görev yapıyorlar. Star Nation hakkında konuşyorlar.

Yine yayın duyurmuşlar. Special Felan demiyorda dünkü fake atılan yayından sonra başka bir yayın zevkle heyacanla izlenir mi bilemedim.

3d modelleme yayını bu. Daha önce mack bulldog’unu modellemişlerdi yayında artık seri haline getirdiler. İlk bölümde öndeki bullbarı modellemişti Andi, görüntüde gördüğümüz üzere oyuna aktarılmış.

SCS Software's blog: Community Stories: Sectorinstituut Transport en Logistiek :+1:

Kabus görmüş gibi oluyorum sound recording videolarında
Yine gezmeye gitmişler özetle

4 Beğeni