American Truck Simulator [Ana Konu]

2 Beğeni

Sonunda resmi olarak skoda(!) kullanabileceğiz galiba :d

1 Beğeni

belkide yeni bir mack anthem olabilir

Bana daha çok pick up tarzı bir araç sesi gibi geldi emin değilim.

ama elektirikli kamyon değil bunu biliyoruz en azından belki yeni volvo vnr da olabilir

Kamyon ile alakası yok ya pick-up ya da Van. O derece büyük cüsseli araçtan o patinaj sesi çıkmaz.

Pavelden küçük araba vs eklenecek demişti yanlış anlamadıysam RP için belki onla alakalıdır. İnşallah doğru değildir Tır oyununda arabanın ne işi var ? Mod dışında araç eklenmesi bence tadı kaçırır.

Amerikalıları ilgilendiren iki şey vardır. Pickup ve muscle car.

4 Beğeni

yıl olmuş 2025 şu kafadan bence artık çıkılmalı ya :smiley:

4 Beğeni

Bu seslerin yapay zeka trafiği için olduğuna %100 eminim.
Oyuncunun sürebileceği pikap vs için olduğunu sanmıyorum.

American Car Simulator dlc?

Şimdi aklıma geldi aslında eskort araçları eklenebilir ya. Nede olsa ağır yük vs var. Güzel olur bence.

Büyük konuşma derim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

SCS ne planlıyor bilmiyorum ama videodaki motor sesi ince bir ses tır kamyon değil belki pickup ama araba daha ağır basıyor. Etrafta gezmelik araba olacağını zannetmiyorum çünkü burası yük taşımak için oynanan bir oyun gta değil burası, yük taşımak için olamaz çünkü motor güçlü gelmiyor. Tek mantıklı gelen eskortluk olabilir.

Yani scs nin son videosundaki ses mühendisi abi trafikteki araçlardan vs. Bahsediyordu ama böyle bir ses ile trafik için teaser vereceklerini düşünmüyorum. Kamyon haricinde birşey geliyor işte patinaj sesi ele veriyor.

Mantıken pick up ile nereye kadar yük taşıyacaksın saçma geliyor Scs ekleyecekse bi amacı vs. olmalı yeni özellik de olabilir hiç bir fikrim yok, fordun spesifik amerikan Van ları veya eskort araçları, dediğin gibi, eklenebilir.

Bu araç 8 Nisanda tanıtılacak.

Pickupla şöyle yükler çekilebiliyormuş…

Beşinci teker bağlantısı bu şekillerde yapılıyormuş.

11 Beğeni

Bu tırdan bu şekilde motor sesi gelemez usta ama pickup çok daha mantıklı fakat eğer pickup ise SCS neden pickup işine girişti anlam veremedim. Acaba hangi marka lisans verdi de pickup araçlarını yaptılar?

3 Beğeni