American Truck Simulator [Ana Konu]

Betada Open Beta olarak 1.54 yazıyor. Bu bir hata mı yoksa bugün yarın beta mı geliyor ?

Bu arada ETS 2ye baktım o hala 1.53

Burada bende olmayan haritaları en uygun şekilde nasıl alabilirim paketler özelinde tavsiyeniz var mı

Öyle yazıyor ama henüz bir güncelleme gelmedi bakalım

1 Beğeni
2 Beğeni

1.53 betasının ismi 1.54 olarak değiştirilmiş, yakında geliyor ATS’ye

Hayır yayınlanmadı sadece 1.53 1.54 olarak değiştirildi
image

1 Beğeni

Cevaplar için teşekkür ederim. Normalde yanıtla dicektim ama birden fazla cevap gelmiş o yüzden teşekkürlerimi buradan yapıyorum. İsim değişikliğine gidildiyse bugün yarın çıkacağını düşünüyorum.

1 Beğeni
3 Beğeni

As part of the 1.54 Open Beta, we are adopting the NVIDIA PhysX physics engine as an alternative to our current Bullet physics engine for low-level simulation of physics in the game world that players interact with.

İnansakmı?:thinking:
Yok yok o hatayı Fmodda yaptık birdaha yapmayız.

araç sürüşünden değil birbirleri ve dünya ile etkileşimden bahsetmişler. tabii ilerisi için farklar olacaktır.

Yine boş bir güncelleme gibi. Denemedim ama güncelleme notu az.

1 Beğeni

Fizik motoru olayını video çekilmesi gerek.

Fizik gözle görünür değişikliği mi var ?

1 Beğeni

ATSye şimdi girim bakıyım dedim. Sanki fizik motoru farklılığı hissediliyor gibi yada bana öyle geliyor.

Open beta çıktığından beri bu oyuna giremiyorum, çekici yöneticisi ekranında başka bir TIR seçmeye kalktığımda ekran donuyor ve kaç tane fix güncellemesi geldi, halen düzelmedi.

2 Beğeni

Oyundaki özellikler güzelmiş

https://x.com/SCSsoftware/status/1899037525018128679?t=rw9DswD2kwJC_g3bpPY6ug&s=19